Dobry fiatowy warsztat w Warszawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szanowne koleżeństwo !

Bardzo byłbym wdzięczny za adres dobrego fiatowego warstzatu w mieście stołecznem, Niestety mój spider wymaga dobrego mechanika - układ kierowniczy , skrzynia biegów oraz chłodnica...
i jeszcze jakieś inne ...duperele....
Niestety , do tej pory robiłem wszytsko poza Warszawą lecz mój mechanik doszedł do wniosku że paszport RFN ma znacznie ładniejszy kolor.
Bardzo dziekuje za pomoc

Cytat:
2005-04-02 21:51:59, 124spider pisze:
Szanowne koleżeństwo ! Bardzo byłbym wdzięczny za adres dobrego fiatowego warstzatu w mieście stołecznem, Niestety mój spider wymaga dobrego mechanika - układ kierowniczy , skrzynia biegów oraz chłodnica... i jeszcze jakieś inne ...duperele.... Niestety , do tej pory robiłem wszytsko poza Warszawą lecz mój mechanik doszedł do wniosku że paszport RFN ma znacznie ładniejszy kolor. Bardzo dziekuje za pomoc

Warszawa-Wawer.
tel 872-0000
0603 275 159
Jacek.
Nie zdziera i zna sie na fiatowych wynalazkach.Robi je od 17 lat.Jego ojciec mial pierwsza bodajze autoryzowana stacje obslugi Fiatow zagranicznych w Warszawie.Tak wiec polecam!!!

-----------------
http://plepleple.pl

z całą odpowiedzialnościa polecam:

ASKO auto serwis
Artur Skwarzyński
01-163 WARSZAWA
ul.Ostroroga 24B
Tel.: 632 94 15 Faks: 632 94 15

jak ktos nie wie kim jest Artur"Skwara"Skwarzynski to niech poszuka w Googlach

A to jego bryka

jeden z dwoch 124 Abarth po Jaroszce

[ wiadomość edytowana przez: Qba dnia 2005-04-03 15:00:14 ]

tak tak ja polecam rowniesz
Warszawa-Wawer.
tel 872-0000
0603 275 159
Jacek.

Jacek to jest ten poeta :>?

Cytat:
2005-04-03 15:33:58, stasiu pisze:
Jacek to jest ten poeta :>?

-----------------
http://plepleple.pl

jest tez bioenergoterapeuta

Ja również polecam Jacka. Dłubał przy Uno - nie mam zastrzeżeń. A ceny konkurencyjne

udziela takze rad czy panna z ktora sie spotykasz wywinie ci numer czy nie u mnie sie sprawdzilo