Getz - co tam powinno byc fabrycznie???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koleżanka zapodała sobie takie cudo w wersji active 5D silnik 1,3, elektryka na szybki jeden jasiek i tyle....układ był ciekawy bo dostała chyba ze 3 kpln rabatu od ceny za to ze był to samochód salonu i zrobił chyba ze 3k km....no ale nieważne...dorzucili po wielkich rozmowach dywaniki za reszte .... alarm - chyba 600 z podpięciem pod centralny, tylne głośniki pociagniecie instalacji i włozenie głośników które juz miała 60 zł....za kostkę do radia przejsciówke na ISO chceili 80 zeta - nie pieniądze ale bez jaj człowiek zostawia tam troszkę keszu a oni przycinają na takich pierdach ????? ta kostaka w hurcie idzie po 10 zeta no moze 15...po prostu smiech na sali!!!! fajnie było przy odbiorze ..nie miał anteny tej części oczywicie odkręcanej na dachu..... no i to wlaśnie mnie ciekawi nie mieści mi sie w głowie ze to sie dokupuje do nowego auta????

parę lat temu kupowałem fiestę z salonu i zażyczyłem sobie bez instalacji radiowej (kabelki cienkie jak włosek). i za same kabelki plus kostki ISO odliczyli mi 600pln. nieźle byłem do przodu. aha i chyba przez nieuwagę zostawili antenę.

http://www.hyundai.com.pl/index.php?dz=getz kliknij na cennik tam jest podane co który ma na wyposażeniu a co do antenki to myślałem ze tylko we najtańszych modelach fiata ich nie było a tu taka niespodzianka

Mój Getz w wersji Middle miał: 1 poduchę, elektryczne szyby, 2 głośniki z przodu, 2 głośniki z tyłu, wspomaganie, ANTENĘ. Antena z tego co wtedy mi mówiono jest w każdej wersji. Powinna sobie leżeć w bagażniku a na dachu wkręcona jest zaślepka. Przejściówki na ISO nie było, ale kupiłem ją za grosze (od Atosa).
Tyle tylko że mój samochód nie jest dobrym odnośnikiem do porównywania wyposażenia bo był ściągany bezpośrednio z Korei w liczbie sztuk: 1 (słownie: raz)
Aha, dodatkowo w cenie auta dostałem prosty antynapad. Dywaników już dać nie chcieli

Dziwi mnie że nie było anteny.Ja miałem ją w bagażniku w wersji 1.1 l. A do tego dostałem za darmo centralny zamek z alarmem,dywaniki gumowe,I pełen zbiornik paliwa.Więc chyba jest to zależne od dilera.Ja kupowałem Getza w ZEP-MOT w Płocku.