| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2004-09-03 18:06:45 Koleżanka zapodała sobie takie cudo w wersji active 5D silnik 1,3, elektryka na szybki jeden jasiek i tyle....układ był ciekawy bo dostała chyba ze 3 kpln rabatu od ceny za to ze był to samochód salonu i zrobił chyba ze 3k km....no ale nieważne...dorzucili po wielkich rozmowach dywaniki za reszte .... alarm - chyba 600 z podpięciem pod centralny, tylne głośniki pociagniecie instalacji i włozenie głośników które juz miała 60 zł....za kostkę do radia przejsciówke na ISO chceili 80 zeta - nie pieniądze ale bez jaj człowiek zostawia tam troszkę keszu a oni przycinają na takich pierdach ????? ta kostaka w hurcie idzie po 10 zeta no moze 15...po prostu smiech na sali!!!! fajnie było przy odbiorze ..nie miał anteny tej części oczywicie odkręcanej na dachu..... no i to wlaśnie mnie ciekawi nie mieści mi sie w głowie ze to sie dokupuje do nowego auta???? |
zabel HF MEMBER obecnie Cuore Lublin | 2004-09-03 22:12:36 parę lat temu kupowałem fiestę z salonu i zażyczyłem sobie bez instalacji radiowej (kabelki cienkie jak włosek). i za same kabelki plus kostki ISO odliczyli mi 600pln. nieźle byłem do przodu. aha i chyba przez nieuwagę zostawili antenę. |
cehol HF MEMBER hyundai pony gsi piekary śląskie | 2004-09-05 19:42:57 http://www.hyundai.com.pl/index.php?dz=getz kliknij na cennik tam jest podane co który ma na wyposażeniu a co do antenki to myślałem ze tylko we najtańszych modelach fiata ich nie było a tu taka niespodzianka |