Filmik z KJS Wyzwolenia Miasta Poznania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
link pochodzi ze strony www.go-motorsport.prv.pl

''':::>>>FILM<<<:::'''

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-04-05 12:08:06 ]

obejrzalem, dodalem do mojej kolekcji. dach favoritki rzadzi

tak i koleszka w qatro ladnie bokami latal.

eeeee tam lepsza była konfrontacja Golfa z beczką

kurde jak dla mnie filmik mocny
jutro moze sam uwiecznie moje wybryki na warzywniaku moją 900

Cytat:
2005-04-05 19:15:46, BLUE_650 pisze:
kurde jak dla mnie filmik mocny jutro moze sam uwiecznie moje wybryki na warzywniaku moją 900

byle nie tak jak Favoritka swoja droga widzialem goscia pare razy w akcji i musze przyznac ze na prawde dobrze mu szlo jak na auto totalnie seryjne z chybotliwym zawiasem, koles na prawde czul swoj samochod

Zrywa mi połaczenie

Cytat:
2005-04-05 20:11:26, _Szary pisze:
Zrywa mi połaczenie

ja tam nie wiem czemu ja tylko linka zapodalem

Ściąga sie pewnie 1 dzień zanim ściągne 81mb ale po poprzednich wypowiedziach chyba warto

Filmik fajny tylko jakiegos kodeka mi brakuje i bez dźwięku oglądam

Cytat:
2005-04-05 19:57:00, owz pisze:
byle nie tak jak Favoritka swoja droga widzialem goscia pare razy w akcji i musze przyznac ze na prawde dobrze mu szlo jak na auto totalnie seryjne z chybotliwym zawiasem, koles na prawde czul swoj samochod

no zawias sie bardzo wychybotal. dobre bylo jak potem lecial taka po dachowaniu w okolo beczek

Ale nie zapominał o sygnalizowanie skretu hehehe Filmik fajny Ciekawy oesik mieliscie po torze

Filmik niezły .... :]

No montażu zbyt finezyjnego nie ma - ot sceny poukładane w jakiś mniej lub bardziej sensowny sposób . Jednak sam rajdzik niczego sobie więc jak dla takiej imprezy to "sklejany" montaż jest chyba lepszy. Nie to co u Zoltara - wziuuut... siup, hop, bęc, trlalala, dydydy i nie wiadomo kto skąd właściwie wyjechał