Kupmy rozbitka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Każdy coś potrzebuje ja np fotele przód i pare plasticzków, ktoś szybke, ktoś zderzak ii mnóstwo innych kawałków. Cały czas gdzieś się szuka a tak jeden byłby do podziału. ceny są mniej wiecej znane i kto co chce tyle wpłaca na umówione konto znależć rozbitka kupić, zrobić koło niego zlocik i rozbebeszyć. Na pewno ktoś by miał dziuple aby go pare dni przetrzymac w razie czego.Taki klubowy zapas cześci

Juz to widze

Ja biore drzwi kierowcy, lewy przedni blotnik, skorzane fotele w dobrym stanie, w pelni sprawny podlokietnik z dwona schowkami (w sklepie internetowym co ostatnio ktos pisal jest do kupienia sama gora za 119zl ).... jeszcze cos sobie wymontuje. Ale kase moge dac dopiero jak zobacze. Aha, i samochod musi stac w Warszawie, bo nie chce mi sie jezdzic na koniec polski...

No to chyba ten rozbitek po brzegi musiałby być wypełniony przednimi drzwiami coby wszyscy z rdzewiejącymi mogli sobie wymienić, fotelami kierowcy, panelami elektrycznych szyb i Bóg wie co jeszcze się rozpier**** w naszych autach

Cytat:
2005-04-06 23:02:02, QLogic pisze:
Juz to widze Ja biore drzwi kierowcy, lewy przedni blotnik, skorzane fotele w dobrym stanie, w pelni sprawny podlokietnik z dwona schowkami (w sklepie internetowym co ostatnio ktos pisal jest do kupienia sama gora za 119zl ).... jeszcze cos sobie wymontuje. Ale kase moge dac dopiero jak zobacze. Aha, i samochod musi stac w Warszawie, bo nie chce mi sie jezdzic na koniec polski...

przednie drzwi sa moje lewy blotnik bierz..ja biore prawy

powodzenia