Silnikowe 126p,kubel?,szelki,obrotek...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ok. przymierzam sie powolutku, chce sprawdzic czy byliby chetni:
1. glowica modowana by Evilone: 3mm w dół, polerowane kanały, zgrane kolanka wydechowe itp ktore w komplecie daje, do tego odchodzona klawiaturka, wszystko sprawuje sie bez zarzutu. minimalne pekniecie miedzy zaworami. Moge dodac skrocone osolny popychaczy. Cena: 80zł
2. gaźnik rownierz ze stajnie Evila Robiony dyfuzor, ładnie sysko pieknie, nawet zewnatrzna polerka mała gardziel obrobiona, rownierz zero problemów z nim, dysza paliwo 120 powietrze 190 chyba ale nie jestem pewien, brak zadnych luzów na przepustnicy wsyztsko da sie ładnie ustawiac, nic nie cieknie itp. Cena:70zł

Na tym zestawie maluszek zaczyna naprawde ładnie chodzić, nie ma tam zadnej fuszerki, znający evila mogą polecic chyba jego prace

3. stoczony zamach do wieńca wsyztskie zęby ok. Cena: 50zł

4. Kubełek bimarco B stan ok, zero przetarc z przodu, jedno małe z tyłu, kolor czerowny, mocowania do maluszka nawet sie znajdą Cena: 220zł

5. Pasy 3pkt schroth'a żółte, stan oki, napisy nie powycierana, elektryczny napinacz itp, wsyztsko ok, nic nie przedarte, Cena: 120zł. /napewno do sprzedania/
6. Obrotomierz okrągły podobny do lumela, skalowany do 8 tysiecy, dziala idealnie, nie przeklamuje u mnie itp, podswietlany. Cena: 70zł. /napewno do sprzedania/

UWAGA
Jezeli ktos cos by chcial moze skladac rezerwacje, zobacze jaki będzie popyt na to Jezeli ok, rozbieram i sprzedaje, potrzebna pilnie gotówka. mam tez troszq innych gratów wiec pytac, czesci silnikowe itp.
Bankowo moge puscic obrotomierz, pasy szelkowe, no i pytac o reszte jezeli cos.

co ty kombinujesz jeszcze go skonczyles a juz rozbierasz??

hehehe, wiem wiem glupio to wyglada, glowic mam jeszcze troszq w garazu, to jest poprostu najlepszy soft jaki mam teraz a pilnie potzrebuje gotówki, takie zycie, nie sprzedawalbym bez powodu.... ale maluch zostaje nie ma to tamto silnik stoi drugi zlozony wiec no problemo

Rezerwuję wstepnie pasy. Czemu stan tylko "oki" ?? Czy jest coś z nimi nie tak?? Poproszę więcej fotek na maila. aryan@o2.pl

moch'u, pasy były sprawdzane, rozczepiałem wsyztskie pokolei, wsyztskie klamry trzymają, nic sie nie poluzowuje, napinacz elektryczny tez oki, nie mam do nich zadnych zastrzezen. jedyny co moze byc to to ze jak widzisz na ostatniej fotce ta jedna czesc mocowana do nadwozia jest siakas inna, ale klamry na niej tez maja wybite loga schroth'a i wsyztskie inne duperele, mocowania tak samo wiec wsyztsko w jak najlpeszym porzadku. niestety nie wiem czy dam rade zrobic wiecej fotek bo cyfrowki non stop na stanie nie posiadam

A jeszcze niedawno cieszyłes sie zakupem kubełka obrotka i całej reszty

spoko sysko pod kontrolą

a ile za obrotek??

Ok. Obrotek 70 zł, ja go biore, napisz mi tylko kiedy mam Ci podać mój adres.

obrotek do sprzedania juz teraz... podeslij na priv sysko.

Jeżeli Piotrek czyli Mirage, będzie u Ciebie w wawie, zawożąc Ci skrzynię to weźmie te pasy Twoje dla mnie, dobrze ??

ooo byłoby git, a to on sie wybiera???? bo nic mi nie wiadomo wkońcu.... a nie wiesz czy on przy okazji bedzie w wawie czy tylko tą skrzynie mi przywieźć? nie ma sprawy, moze je bracdla Ciebie

3053900
oto jego GG. Pogadaj z nim najlepiej, ustalicie. Pewnie by się chciał wybrać.