MotoNews.pl
4 Sprzedam Peugeota 206 (91264/0) - NT

Sprzedam Peugeota 206

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania jest Peugeot 206.
Rocznik 2001, biały bezwypadkowy, 3-drzwiowy, silnik 1,9 Diesel, przebieg 83 tys.
Sprowadzony do Polski z Francji, drugi właściciel.
Centralny zamek, autoalarm, wspomaganie kierownicy, felgi 14", radio, garażowane.
Samochód jest w bardzo dobrym stanie, przez drugiego właściciela użytkowany rok.
Jeżdziłam nim i sprawdzałam więc mogę lojalnie powiedzieć.
Cena 25 tys. jednakże można podjąc negocjacje.
W najbliższym czasie postaram się wkleić kilka fotek.

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-04-11 15:06:02 ]

co prawda nie jestem zainteresowany, ale wtrące swoje dwa grosze (mam nadzieję Kiniu że się nie pogniewasz...)
Brzmi nieźle, ale chyba negocjacje cenowe będa rzeczywiście wskazane - mój ojciec 2 miesiące temu kupił coś podobnego - w zasadzie to samo tyle, że srebrny metalik, 5-cio drzwiowy, silniczek 2,0 HDI, z ABS-em, podgrzewanymi fotelami, el. szybami, na alusach i z firmowym hakiem za 27 klocków...

Cytat:
2005-04-11 15:13:29, Walus pisze:
co prawda nie jestem zainteresowany, ale wtrące swoje dwa grosze (mam nadzieję Kiniu że się nie pogniewasz...) Brzmi nieźle, ale chyba negocjacje cenowe będa rzeczywiście wskazane - mój ojciec 2 miesiące temu kupił coś podobnego - w zasadzie to samo tyle, że srebrny metalik, 5-cio drzwiowy, silniczek 2,0 HDI, z ABS-em, podgrzewanymi fotelami, el. szybami, na alusach i z firmowym hakiem za 27 klocków...

NIe mam się co gniewać .
Poza tym właścicielka zdaje sobie sprawę, że kwota i tak będzie musiał być negocjowaną. Przecież aut na rynku jest bez liku, a wybierać jest w czym.

Wrzuc fotki Moze ktos kupi .

Cytat:
2005-04-11 15:13:29, Walus pisze:
...silniczek 2,0 HDI...

taki silnik

Cytat:
2005-04-11 22:14:04, -JACO- pisze:
taki silnik

No powiedzmy

Kosmiczna cena... 23-24 max

Cytat:
2005-04-11 23:55:24, Zoltar pisze:
No powiedzmy

Masz jakieś nieprzyjemne doświadczenia??

Jeździłem i przyjemność zbliżona do TDI w Ocatvi

Cytat:
2005-04-11 23:55:24, Zoltar pisze:
Kosmiczna cena... 23-24 max

Jak 25 tys jest ceną kosmiczną, to proponowane przez Ciebie 24 tys jaką jest ceną... wg Twojej definicji to jest ceną prawie kosmiczną.

Cytat:
2005-04-12 06:55:18, piotr_ek pisze:
Jak 25 tys jest ceną kosmiczną, to proponowane przez Ciebie 24 tys jaką jest ceną... wg Twojej definicji to jest ceną prawie kosmiczną.

Co do ceny to niestety za HDI trzeba słono dopłacić (tak jak za TDI w VW group)

Mimo wszystko od w/w ceny należy się tragować

Cytat:
2005-04-12 07:03:47, -JACO- pisze:
Co do ceny to niestety za HDI trzeba słono dopłacić (tak jak za TDI w VW group)

Egh... ale jaki to jest nieprawdopodobny bajer
A TDI VW to kicha!!

Cytat:
2005-04-12 07:21:21, piotr_ek pisze:
A TDI VW to kicha!!

a skąd takie przekonanie

No cóż - ja tam nie mam w sumie pytań co do tej 2 HDI, szczególnie w takim małym bąblu - zapierdziela toto jak dzikie. Mógłby mieć trochę lepszą kulturę pracy, bo mimo wszystko słychac praktycznie cały czas że to diesel, ale.... w tak małym autku pewnie nie przyłożyli się zbytnio do wyciszenia komory silnika. W każdym razie wózek bardzo "przyjemny w dotyku" A cena faktycznie pewnie niezbyt atrakcyjna, ale komisowa i wzięli w rozliczeniu starą, trochę dobitą 605 bez gadania, więc ojciec zbytnio się nie targował. Ciężko byłoby mu to gdzieś wypchnąć (2,0 benzyna na gaźniku z 93 roku).

[ wiadomość edytowana przez: Walus dnia 2005-04-12 08:24:16 ]

Peżot w 93 roku jeszcze gaźniki montował. Toć to prymitywniejsze od poczciwego poldka było, który już w 91 miał wtrysk.

Cytat:
2005-04-12 09:15:43, piotr_ek pisze:
Peżot w 93 roku jeszcze gaźniki montował. Toć to prymitywniejsze od poczciwego poldka było, który już w 91 miał wtrysk.

Na wytryskach tyż były, ale w najtańszej, podstawowej wersji montowali jeszcze rzeczywiście gaźniczek..... I spróbuj dziś gdzieś takie redło upchnąć

[ wiadomość edytowana przez: Walus dnia 2005-04-12 09:27:00 ]

Fajnie to brzmi. Reprezentacyjna limuzyna peżot 605 w najtańszej wersji

Cytat:
2005-04-12 06:55:18, piotr_ek pisze:

Kurna...

Zapomniałem, że cena wyjściowa to 25... Walus zakręcił

I jeszcze biała...

Koniec narzekania.

Ps.

Pierwsze HD to kiepskie jednostki... Nie trzymają mocy, jebią się wtryski

Kurde... Po drugie... Kinii koleżanka chyba opycha zwykłego klekota... Bez turbo

No fakt... dziadostwo... ile koleżanka dopłaca, aby jej to z parkingu zabrać?

hehe

Straszna mieszanka do sprzedania.

Szczerze.

Podobny jest na Allegro za 25 tyś.
Tamten jest 2000r. ma mniejszy przebieg i bogatsze wyposażenie.