Aktualnie najlepiej zaopatrzony sklep z częściami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oczywiście do Espero interesują mnie oprócz oryginalnych części również niskie ceny te tutaj do niskich nie należą :

http://www.czescisamochodowe.com

kiedyś kupowałem w koreancars ale obecnie nie mają tego co potrzebuję.

Z góry dziękuję za namiary

Pozdrawiam MP

Stare... przez piotr'ka wyczajone i dwukrotnie używane. Zapomniałeś napisać, że ceny mają delikatnie mówiąc wysokie.

Ceny to chyba z sufitu brali np. silnik do 1,5 kosztuje ok.13tys . No zobaczcie jaki ten nasz samochód jest cenny.
Ciekawe ile by kosztowało złożenie Esperaka z część z tego sklepu.
Jeśli chodzi o ceny to CRITICAL ERROR

[ wiadomość edytowana przez: AsterixGal dnia 2005-04-05 14:34:44 ]

Cytat:
2005-04-05 07:24:11, piotr_ek pisze:
..."Zapomniałeś napisać, że ceny mają delikatnie mówiąc wysokie...."

Nie zapomniał!....przeczytaj dokładnie jego posta

Cytat:
2005-04-05 10:08:45, bogdan1 pisze:
Nie zapomniał!....przeczytaj dokładnie jego posta

ale fakt ze taurus jakos tak niecyztelnie napisal...braki przecinkow czasem sa dotkliwe ja ze 2 razy musialem przeczytac

Faq

Jak czytam ten pierwszy post to brzmi on dla mnie mniej więcej tak:
"OczywiściedoEsperointeresująmnieopróczoryginalnychczęścirównieżniskiecenytetutajdoniskichnienależą"

Egh... ta moda na dysleksję, czy jak ją tam zwał.

Cytat:
2005-04-05 12:14:24, piotr_ek pisze:
Faq Jak czytam ten pierwszy post to brzmi on dla mnie mniej więcej tak: "OczywiściedoEsperointeresująmnieopróczoryginalnychczęścirównieżniskiecenytetutajdoniskichnienależą" Egh... ta moda na dysleksję, czy jak ją tam zwał.

Też się cieszę że jest festyniarsko tylko co z tym namiarem na składy części zamiennych.

Czy do Espero 1.8 można oddzielnie nabyć uszczelkę miski olejowej - katalog części nie ma numeru ww. uszczelki.

Cytat:
Ceny to chyba z sufitu brali np. silnik do 1,5 kosztuje ok.13tys

nic niezwyklego takie rzeczy jak caly silnik sa kosmicznie drogie z tego co sie orietuje to silnik 2,0 16v TURBO do calibry kosztuje okolo 50 tys pln (nowy )

Polecam kimoto, mają oddziały w Wawie i Białymstoku, nie wiem czy jeszcze gdzieś, ale często jeżdżą z dostawami po Polsce, to można się dogadać żeby przy okazji podrzucili. Ceny bardzo wporzo, zresztą zawsze można się potargować. Ostatnio za rozrząd(pasek, napinacz, rolka) razem z pompą wodną zapłaciłem 265 zeta i jeszcze polecili spoko mechanika. www.kimoto.pl
A jeśli chodzi o części z powypadkowych to polecam ambit.pl. Szroty w kilku miejscach kraju, tanie blachy. Maska 250, błotnik 100, nosek 120, na przykład.
Trzy