6 punktowe, 2 calowe pasy Schroth, ile warte???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mogę nabyć 6 punktowe pasy Schrotha od kumpla który kompletnie ich nie potrzebuje ale nie wiem jaka jest ich realna wartość. Pasy te podobno nigdy nie były zakładane w samochodzie, ich stan wydaje się to potwierdzać gdyż nie widać na nich absolutnie żadnego zużycia. Jeśli ktoś z Was by potrzebował takie coś to proszę podać ofertę cenową i postaram się je od niego wyciągnąć. Narazie cały czas zastanawiam się ile zaproponować sprzedającemu....

[ wiadomość edytowana przez: 2rotor dnia 2005-04-14 21:22:10 ]

czasem jezdze trenigowka i tam są 4 punktowe sparco z centralna klamra to idzie czegos do kłowy dostać zpinając je co chwila, te mogą działać bez 2 dolnych pasów??

Z tego co wiem prawie do każdych pasów z centralną klamrą da się dokupić i dopiąć dodatkowy pas kroczowy, a sądząc po różnych mocnowaniach tak było w tym przypadku, więc nie powinno być problemu z odpięcięm pasa kroczowego Stosuje się go chyba po to, żeby klamra podczas uderzenia pozostawala w odpowiednim miejscu

Warto je brać i za ile? Sam myślę czy je qpić albo może komuś na forum się przydadzą, szkoda żeby leżały na półce i się kurzyły...

jeżeli cena przystępna to czemu by nie?? chyba do wrc tego nie będzie nikt wsadzał,tylko na kręciołki-a tam sie w krytycznych sytuacjach powinny spisać lepiej niż "zwykle" szelki

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Za jakąs przystępną cene chetnie je wezme, chociaz może być wysoka, ale skoro zawadzają ...

Cytat:
2005-04-14 23:47:47, Drag-On pisze:
Za jakąs przystępną cene chetnie je wezme, chociaz może być wysoka, ale skoro zawadzają ...

No właśnie kłopot w tym że nie mam pojęcia ile zaproponować kumplowi, on sam nie wie a ja szukałem podobnych i nic nie mogłem znaleźć, albo były 3/2 cale albo 3 calowe za kosmiczne pieniądze a nigdzie 2 calowych 6 punktowych zeby chociaż ceny obczaić :/

Tanio chyba nie będzie Myślę, że ok 350 zł.

eee no teraz to troche przesadzacie.uzywki pasy z centralna klamra kosztuja ok 150 zeta.4 punktowe.a skoro kumplowi nie zalezy na nich to moze ci pusci np za 200?to by byla sprawiedliwa cena mysle.a pasy warto brac.ja mam w malcu na obu fotelach pasy z centralna klamra.moze i jest troche zabawy z zapinaniem,ale za to jak sie juz zapniesz to zadne inne cie tak nie przytrzymaja.dobra regulacja a w razie wypadku odpinasz sie w pol sekundy.

Dobra jak je wyciągne to i tak odsprzedam bo funduszy nie ma narazie a może komuś z braci furiatów się przydadzą.