| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-01-29 11:46:59 o żesz ty w morde @#$@!!!
od Dramara dostałem namiar na stronkę niejakiego robaczek88@wp.pl wyobraźcie sobie że ten debil SKOPIOWAŁ całkowicie historie omegi ze strony LOB podkurwienie moje sięgneło zenitu. rozumiem szczypanie zdjęć czy tłumaczenie danych technicznych z obcojęzycznych stron. zdjęć omegi w necie jest niewiele ( ja znalazłem cos koło 1000 klient który to zrobił to ten sam jak mniemam po zdjęciach z krakowskiego zlotu OKP, który palił laczki bestią na lotnisku btw widac ma w dupie most i łożyska, ale mam nadzieję że jego bestia ma go w DUPIE jescze bardziej synu wyżarłeś mi krem z rurki a tego nie zniosę cymbał nawet słowem nie zająknął się że to KOPIA ze strony LOB. w linkach też nie znalazłem info o LOS OMEGAS. widać debilowi brakuje weny do napisania czegokolwiek własnego, może podpisuje się też trzema krzyżykami ? co taki idiota miał na mysli ? że co, nikt nie zauważy ? żeby nie być gołosłownym oto adres strony: http://www.opeldawcy.prv.pl/ i mail do debila: robaczek88@wp.pl jak to mawia moja żona "głupota jest nieuleczalna..." ps. wysłałem już maila do debila, ciekawe czy będzie miał trochę cywilnej odwagi by odpowiedzieć... ---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++--- Exclusivo club e Opel Omega ! >>> www.omega.lob.prv.pl <<< |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-01-29 23:09:23 panowie wyślijmy mu wszyscy jak jeden meila co sądzimy na temat takich praktyk niech gościu przeczyta kilka h.i itp.
może coś zrozumie??????????? skoro kradnie to ciekawe jak by zareagował gdyby mu furę zaje...i? |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-01-30 21:39:04 widzę że wszyscy są jednego zdania więc , kupą mości panowie niech każdy pisze co sądzi o gościu!!!!!!!
poza tym kłodziejstwo budzi w nas te same reakcje co postępek gościa. LOB jest jednak grupą cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
DrA ![]() eS ... | 2003-01-30 22:12:43 A ja nic nie napisalem... bo mi sie nie chce z takim posrancem komunikowac.
Ale wqrwia mnie to, ze jeszcze tego nie usunal ze swojej strony. Zobaczcie na zdjecia - tam sa nasze furki !! Mnie to osobiscie nie przeszkadza. Ale komus moze. Nawet nie zapytal czy moze je opublikowac. Bleee... co ja qrwa bredze... po ch... mialby sie pytac - toc to ZLODZIEJ w dupe walony. KOLES - dowiem sie ktos ty predzej czy pozniej. I opublikuje to wszem i wobec !! Z imienia, nazwiska i numeru rejestracyjnego. A jesli masz dosc odwagi to oczekujemy oficjalnych przeprosin na naszym forum, forum OKP i twojej stronie. Naleza sie one zwlaszcza Urg'owi jako tworcy tego tekstu, ktory ukradles. |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2003-01-31 08:49:25 Wize, że i mój silnik sie tam załapał....
Przydałby nam się dobry hacker... |
Skee Vel Satis Jaworzno | 2003-01-31 09:31:31 Dramar on tego nie usunął i pewnie tego nie zrobi. Gdyby chociaż padło słowo przepraszam, to tak niewiele... |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-02-03 12:39:30 Witam,
długo myślalem coby napisać temu palantowi... ale nie mogłem się powstrzymać od pewnego psikusa panowie zapraszam do działu oznaczonego kolorem czerwonym (nazwa zaczyna się na Z...) Zapraszam gorąco!! może jest to troche nietaktowne, ale czy zawsze musimy postępować zgodnie z regułami etyki?? poza tym co będziemy opowiadać wnukom?? pozdr. |
Res best memory O-ka | 2003-02-03 12:48:36 Piotrze, wszystko jest super Gratuluje pomysłu 1 za wszystkich wszyscy za 1 Pozdrawiam |
DrA ![]() eS ... | 2003-02-03 13:26:47 No mi sie tez tylko dach pokazuje... ale w koncu to dzial ZJEBY. |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-02-03 13:40:10 juz jest wsio... razem z interface'm co po polsku znaczy... międzymordzie ;p
pozdr. |
gelczas OMEGA 3000 Radom | 2003-02-03 14:19:49 Mlody fajnie, ze Cie ponioslo Pozdro i szanujcie mosty... aiiiiiii **LOB** Exclusive Club of Opel Omega [ wiadomość edytowana przez: gelczas dnia 2003-02-03 14:20:16 ] |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-02-03 14:23:57 jak widać debil miękim był robiony, bo ani be ani me ani pocałujta mnie w dupe. może mieszka w bagażniku nygus jebany.
grrrr luzuje się, szkoda zdrowia na idiotów obyśmy |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-02-03 19:56:23 tak patrząc z innej strony na zdjęcie tego bolka: jak można podchodzić do sprawy cudzej własności skoro nie szanuje się tego co samemu się ma. widocznie omesia jest w takim stanie technicznym że nie jest skoda jej zmęczyć do końca, podobnie zresztą jak opony.
ja bym się zapłakał katując tak moje oponki - ale to może dlatego że trochę kosztowały wniosek: jak za coś nie płacisz to znaczy że można to zniszczyć |
DrA ![]() eS ... | 2003-02-03 20:04:58 A co powiecie na takie zdjecie - opatrzone komentarzem " tak to jest gdy przez progi się przelatuje 200 km/h "
![]() |
DrA ![]() eS ... | 2003-02-03 23:08:20 1. EE to nie sadysta. To raczej jego kolega zachwycajacy sie postepkiem pod przymusem ( pewnie mu sadysta zagrozil, ze mu tak wpierdoli, ze ... mu wszystkie kredki z tornistra powypadaja )
2. Pewnie, ze dobra... zwlaszcza nazwa linku 3. Urg wrzucil posta na OKP. 4. Qrwa... tez sie nad tym zastanawiam. Opel dawcy narzadow ?? Jak koles jest jebniety to niech Omesi w to nie miesza. |