4 Silnik 2.0 dohc, bilstein,alufelgi (91577/132) - NT

Silnik 2.0 dohc, bilstein,alufelgi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Jesli nie znajdzie sie kupiec na calego poloneza, to sprzedam na czesci, wiec moge zaczac zbierac zamowienia

Silnik 2.0 od argenty ze skrzynia i walem - 1000zl
bilsetin b6 naprawde nie duzo uzywany - 850zl
alufelgi borbet 13' - 400zl
fotel bimarco, czarny, jedno malutenkie przetarcie, czysty - 250zl
zderzak tylni do polda, klasyk, gumowy, nowka sztuka - 100zl
skrzynia seria od plusa - 100zl
moze ktos cos chialby z poldka kupic, sprezyny niskie, resory z dolozonym piorem, ogolnie caly poldek.

Wszystkie ceny do negocjacji.
Kontakt najlepiej na maila
pawel@ferdek.pl
lub telefonicznie
506026572

Bimarco B czy C? Może jakieś zdjęcia ?

za 210 zł do ritmo kupiłem 2 kubły,jeden czarny a drugi jakiś niebiesko czerwony,razem z takimi szynami aluminowymi,bez przetarć
A pasy bezpieczenstwa które w sumie nie wiem na co mi są potrzebne takie niebieskie schrot pisze na takich nakładkach na nich dał mi gratis.Daj adres to ci je za 30 zł wysle. Ale co czytam dział sprzedam kupię,to widzę kubły za milion, pasy za dwa.Hehhe polewam z tych waszych cen,jak zwykle z resztą.

Hycelius'ie to są pasy szelkowe?? jak tak to za 30 zł to ja sie na nie pisze-zgadamy sie na priv jak z uczelni wróce

No niestety, niektóre ceny są zabójcze. Ja poprzedni kubeł kupiłem z szynami za 120 Ale mi ukradli i muszę kupować następny
Ze schrothami jest taki problem, że są wersję dla kierowcy i pasażera

Nie chcesz, nie kupuj, cena jest jaka jest, nowy taki fotel kosztuje 380zl. Ten jest czysty, zadbany.

Cytat:
2005-04-13 08:07:00, pawelf pisze:
Nie chcesz, nie kupuj, cena jest jaka jest, nowy taki fotel kosztuje 380zl. Ten jest czysty, zadbany.

Napisałem, że niektóre ceny za kubły są zabójcze, a nie że konkretnie ten jest drogi
Tak jak ustaliliśmy na privie czekam na zdjęcia .

[ wiadomość edytowana przez: Meehow_K dnia 2005-04-13 08:21:22 ]

Byłbym zaiteresowany silnikiem, ale napisz w jakim on jest stanie??? No i oczywiscie ile damy rade urwac z tej ceny???

Cytat:
2005-04-13 08:07:00, pawelf pisze:

Ja mam dwa czyste i zadbane za 210zł. i co mnie obchodzi ile kosztuje nowy.

Faktycznie bardzo drogo...ja kupiłem bimarco C idealnego, niecałe pół roku miał, za 250.
Ale o przetarciach nie było mowy.
Więc z przetaqrciem to bardzo drogo.

POKA POKA Borbety jaki model i jaki jest ich stan ??

Cytat:
2005-04-13 18:31:46, Hycelius pisze:
Ja mam dwa czyste i zadbane za 210zł. i co mnie obchodzi ile kosztuje nowy.

to pasy już nie na sprzedaż?? ??

Witam

a moze ktoc chce:
Sprzedam poloneza z silnikiem i skrzynia od argenty. Wnetrze seryjne, ze sportowa kierownica i galka zmiany biegow. Buda sie trzyma calkiem ladnie. Auto z obnizonym zawieszenie, calos za 1500zl.
Wyjme poprostu bilsteina i fotel, wsadze seryjny fotel i sprzedaje.