MotoNews.pl
8 Problem przy wstawianiu diodek (91236/45) - NT

Problem przy wstawianiu diodek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
po 1 problemie nastapil drugi otóz wymontowujac obrotomierz zauwazylem ze jest zrobiony z czarnego plastiku i w zaden sposób nie przepusci swiatla na druga strone co mam zrobic?

a masz podśwoetlane cyfry od tyłu ?

Tylko nie mow ze jezeli nie mam standardowo podswietlanych tarcz od dolu to nic nie zrobie???

To będziewsz mieć nie lada problema, jeśli takie chcesz...

Najlepiej zmień sobie zegary.

[ wiadomość edytowana przez: wojo82 dnia 2005-04-11 12:51:49 ]

Tz? co bede musial zrobic nawiercac otwory w tym oryginalnym plastuku?

Ale masz problemy współczuje.

Na moje oko jak nie masz podswietlenia od tyłu to oprócz wymiany zegarów nic nie zrobisz .

Dziury wiercić ? - zepsujesz tylko zegary a efekt bedzie mizerny nierówne podswietlenie, poza tym tarcze są chyba naklejane na plastik , to jak go przewiercisz ?

problemy , problemy .....

WYSZUKIWARKA
Panie SOLAK pan chcesz mieć wszystko na tacy????

ale kanał://///
a ajk bym zrobil podswietlenie predkosciomierza (jest przezroczysty) a naswietlił obrotki i temperaturke?
bedzie jakis efekt?
gdzie moge dostac same plastiki przezroczyste?

jak ktos ma to niech podesle mi zdjecia jak wygladaja Naświetlene tarcze? i jak to zrobic? bo tez nie moge sie dostac do tego zielonego gów..a

[ wiadomość edytowana przez: solak dnia 2005-04-11 13:23:28 ]

czy dostaniesz plastiki przezroczyste to nie wiem , ale chyba szybciej dostaniesz całe zegary www.allegro.pl .

wydaj mi się ze w obecnej sytuacji masz dwa wyjścia :

1. nowe zegary (podswietlane od tyłu)
2. podświetlenie od gory

nic innego się nie wymysli

Oki dzieki mazi25 własnie sie na tym opisie opierałem ale zaskoczylo mnie brak bezbarwnych plastików pod tarczami:/

w jakim modelu sa podswietlane od dołu???
moze na jakims szrocie dostane jakies polamane? bo nowych to troche szkoda $$ wydawac

z modelem ci nie pomoge bo nie wiem , poczytaj tu : KLIK

moze coś ci to pomoże

pięknie kolejny wydatek rzedu 100-150 zł a moze ktos chce kupic moje zegary?? przeciez mi juz nie beda potrzebne

musi sie dac ktoś robił podświetlanie od dołu, chyba borys.

juz przesadzone robie od góry wstawiam tarcze typu

i idzie na handel wczesniej jeszcze czerwone wskazówki wstawie i ustawie ledy zeby oswietlaly cale zegary nawet rogi

[ wiadomość edytowana przez: solak dnia 2005-04-11 15:30:23 ]

jak powiedzialem tak zrobilem tylko tarcze wstawie pozniej bo nie mam gotowych.
ale musze powiedziec ze nie spodziewalem sie tak dobrego efektu wszystko równomiernie podswietlone nawet najdalsze zakatki zegarów.
wiec raczej nie bede sprzedawal tylko zostane przy tym co jest )

no to zaje.... , nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.