Szyberdach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Udało mi się tanio załatwić szyberek no i chciałbym dowiedzieć się ile moze kosztowac założenie takiego bajeru .
Z góry wielkie dzięki.

ja bym ci odradzał montaż.

mam dorabiany szyberdach, niestety cieknie, uszczelka nadaje się do wymiany, a niestety już ponad pół roku szukam uszczelki do niego i dostać nie mogę. Ja osobiście bym szyberdachu nie zakładał.

no i mi popsułeś humorek a tak poważnie to ile dałeś za założenie??

Tesh bym Ci nie polecał ... chyba że jakaś super firma co sie tym trudni i ma dobrą opinie ... - mój wujashek zakładał w Essinie i teraz narzeka że mu cieknie itp.... ja mam fabryczny i jest suuuuperowy .. a co do zakładania to sie zastanów .... może lepiej dach mu caly uciać ;> ?? P

Cytat:
2005-04-08 23:30:03, kris202 pisze:
no i mi popsułeś humorek a tak poważnie to ile dałeś za założenie??

Ja jak już kupiłem autko to z szyberdachem już założonym.

Z tego co się dowiedziałem, to mój szyberdach w swoich czasach był jednym z najdroższych szyberdachów i zarazem chyba najlepszych. A teraz ?? hmmm uszczelki nie można dostać i cała zimę był na silikonie zamknięty.
Inaczj jest z fbryczbymi, bo są całkiem inaczej montowane.

chyba prosciej jest faktycznie dach przespawac niz bawic sie w jakies dziwne montaze

ja do mk4 sprzedalem kompleny dach z szyberkiem za 150pln wiec jak dobrze poszukasz to moze sie okazac ze wstawienie calego dachu bedzie tansze niz samego szyberu

Heheh Albo odetnij dach i zrób cabrio "ala" Adam Słodowy Heheh wszystko kupisz w Castoramie