Kupie opony !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie oponki letnie do felg od rekina !!
Zeby fajnie wygladaly !!
Jakie proponujecie i jakie macie na sprzedaz ??
Najlepiej 175/50/13
Albo 165/55/13
155/55/13

przygotuj sie na duzy wydatek...

Jak duzy ?? a dlaczego duzy, te oponki tyle beda kosztowac ??
No jeszcze w dodatku mam dodac z 2 fele do piaskowania,
Nie orientuje sie ktos ile moze kosztowac piaskowanie ??

175/50/13 na hodze stoja za 650zł

piaskowanie roznie, popytaj ludzi od CIEBIE z okolicy gdzie ktos piaskuje i tam zapytaj... co Ci dadza ceny z drugiego konca Polski ?? a oponki to chyba rozumiesz ze kosztuja - to juz nie 12stki do boba.

Hhe 650 zl !! Niezle !!
Nie spodziewalem sie tego...

Myslalem ze wyrobie sie w 200 zl na 4 fele uzywane, hehe...Ale jak ma tak byc ze mam wydac 650zl albo nawet 300 to wole sprzedac te felgi :]

zakladasz tematy o niczym, piszesz post po poscie - chlopie czyttaj regulamin prosba

Czy to jest temat o niczym !!??
Chec kupna i spytanie sie kto ma do sprzedania opony to jest nic ??
No jak dla ciebie to jest nic to ok, inne posty moze przyznaje racje ale nie ten

Cytat:
2005-04-09 16:21:15, OZzi pisze:
Kupie oponki letnie do felg od rekina !! Zeby fajnie wygladaly !! Jakie proponujecie i jakie macie na sprzedaz ?? Najlepiej 175/50/13 Albo 165/55/13 155/55/13

czy dla Ciebie to jest temat o niczym , a moze jesteś ślepy i nie widzisz
stary to Ty lepiej zbastuj troche

BLUE_650

Czy ty to pisales niby do mnie ?? Bo nie wydaje mnie sie, ale wole sie upewnic.

Cytat:
2005-04-09 17:32:01, OZzi pisze:
BLUE_650 Czy ty to pisales niby do mnie ?? Bo nie wydaje mnie sie, ale wole sie upewnic.

Ozzi przyjacielu to nie do Ciebie oczywiscie tylko do Cypheriusa łobuza

Spory wydatek...ja chcialem dawac fele od Seicento do piaskowania i malowania to facet sie w glowe popukal - 40zł za sztuke

A opony też wydatek... obskocz lepiej wulkanizacje - moze maja uzywki które nadaja sie jeszcze do uzytku. Ja swoje opony znalazlem...ktos wyrzcuil - stan idealny

Cytat:
2005-04-09 18:14:05, BLUE_650 pisze:
Ozzi przyjacielu to nie do Ciebie oczywiscie tylko do Cypheriusa łobuza

Hehe No chociaz ty porzadny

Cytat:
2005-04-09 18:20:17, Lolek88 pisze:
Spory wydatek...ja chcialem dawac fele od Seicento do piaskowania i malowania to facet sie w glowe popukal - 40zł za sztuke A opony też wydatek... obskocz lepiej wulkanizacje - moze maja uzywki które nadaja sie jeszcze do uzytku. Ja swoje opony znalazlem...ktos wyrzcuil - stan idealny

No to nie za fajnie, Samochod to skarbonka kurde, musze cos skolowac !!
Ale cos czuje ze ciezko bedzie

moge ci sprzedać oponki goodyear 145/70 2 szt. za 80zł i 155/70 kormorany za 40 zł

czasem mozna trafic na okazje na allegro ... ja dostałem 4szt 17550 za 200zł ... 4 mm bieznika stan jeszcze do pojezdzenia.. wygladaja rewelacyjnie...

szukaj opłaca sie .. jak zglebiony masz dobrze i rozklepiesz nadkola ... to hoho rewelka

miałem tez załozone 155/65 debica vivo i ten rozmiar oponek jest chyba najlepszy na te felgi ... ładnie leza w trapezie... i jak na te oponki maja zajebista przyczepność ... dla mnie rewelka a na 175/50 zmieniałem tylko dla lansu

wezsze niz 155 raczej niedawaj ... takie optimum to 175/50 dunlopa... pirelli to juz trapez na zewnatrz...

Cytat:
czasem mozna trafic na okazje na allegro ...

Dokladnie, zaprenumerowac sobie kategorie i czekac az cos sie pojawi same nie zapukaja do drzwi.

Cytat:
2005-04-09 22:32:13, Andrzeju pisze:
moge ci sprzedać oponki goodyear 145/70 2 szt. za 80zł i 155/70 kormorany za 40 zł

A fajnie beda one wygladaly na tych felach ??
Bo ja sie nie znam zabardzo
Pytam ekspertow o to

Czyli mowicie ze najlepiej jak cos szukac oponek na allegro
155/65 ??
Czy jakies inne ewentualnie wchodza jeszcze w gre ??
Bo nie wiem jakie patrzec