Skrzynie Kałuży

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Czy zna ktos oferte Kaluzy? Potrzebuje znac "orientacyjne ceny" skrzyn do 126'tek. Sprawa pilna, niestety dzis juz sie nie dowiem u samego Kaluzy.

Bede wdzieczny za podpowiedz, ile kosztuja krotkie skrzynie z Kielc.

dzieki

Nie wiem czy dalej kaluza sie tym zajmuje.
Ja jak kupowalem krotka skrzynke 4-5 lat temu, to dzwonilem do niego spytac ile bierze za same przelozenia. Krotkie 2-3 kosztowaly 500zl, a krotka 4 dodatkowo 100zl.

Cytat:
2005-04-09 13:33:59, Qba pisze:
Witam. Czy zna ktos oferte Kaluzy? Potrzebuje znac "orientacyjne ceny" skrzyn do 126'tek. Sprawa pilna, niestety dzis juz sie nie dowiem u samego Kaluzy. Bede wdzieczny za podpowiedz, ile kosztuja krotkie skrzynie z Kielc. dzieki

No ja moge pomoc tylko jesli chodzi o Swiatka:
Cytat:
"wyknujemy krotkie III i IV w formie nakładanych otoczek. Trzeba dosłać
choinkę i koło III i IV biegu
Koszt 500,-zł"

Czy zajmuje się tym jedynie Kałuża i Świątek w Polsce?? Słyszał ktoś o 6tce polskiej produkcji do 126p ??

Cytat:
Czy zajmuje się tym jedynie Kałuża i Świątek w Polsce?? Słyszał ktoś o 6tce polskiej produkcji do 126p ??

O polskiej szóstce nie słyszałem, raczej jej nie było. Szóstka to kosmiczny wydatek jak na malucha.

Wystarczy piątka, ze sklepu na stronie z włoskim tajlami.

poznałem ostatnio gościa ktory robił kłowe skrzynie do OBR'u, postaam sie cos wiecej dowiedzieć w najblizszym czasie

750 zł chyba choinka + tryby do krótkeij skrzyni u Kałuży. ale musisz zadzwonić i spytać czy to jeszcze robi i ile teraz kosztuje

Ale ceny

jak kupilem silnik CC Abarth to nauczylem sie jednej rzeczy: mocny, a-gr silnik kosztuje znacznie mniej niz A-gr skrzynia. Kupilem silnik z kompem i kolektorem za 1000 zl a skrzynia chodzila po 1500-2200 (uzywka, stan niewiadomy) Wiec nie mowcie z w malcach sa drogie skrzynie...

może nie drogie, ale żeby je dostać to trzeba być cierpliwym