Czym jeździć?????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
słuchajcie, jakim autem byście jeździli gdyby nie było BMW, nie piszcie ,że tylko BMW, tą markę wykluczamy, ciekaw jestem co wybierzecie ?

hmm

zanim kupilem BMW to zastanawialem sie nad Mercedesem 190 i chyba takie cos bym se zprezentowal

pozdrawiam

ja za to długo myślałem nad mercedesem 124 i nad audic4. prędzej merca. nie pisać o bmw? szkoda, bo żaden z tych nie doruwnuje dobremu e34 525.

1. mercedes C
2. opel tigra (1,6!)
3. audi a4

najprawdopodobniej rajdowe Cinqecento (z racji powołania) albo Astra GSI 16V

Audi 80 2.8 Quattro hmmm jest niesamowite

Jeśli nie BMW 5, to Audi A6 lub Mercedes W 124 coupe. Musi być przestronnie, ostatnie 6 lat jeździłem Seicento i z powodu "ciasnoty" popadłem w deprezje.

jesli chodzi o samochody w podobnej cenie co moj to ja bralbym corrado, calibre ewentualnie audi b4 albo mercedesa w124.

W takiej kolejności:
1. Mercedes W124 lub W210 lub S-klass
2. Audi V8 quatro lub A8 4.2 quatro
3. Alfa Romeo 166

Ale chyba prędzej bym się załamał psychicznie niewidząć żadnej betki

Jeżeli nie BMW to tylko Mercedes, dla mniej majętnych W124, a dla bardziej kasiastych W210.

napewno jakiś 2 drzwiowy : Eclipsa (po 95r), Corrado (VR6), Audi TT (jak by trafić w dobrej cenie lekko rozbitą), a przyszłościowo Porsche Carrera 2 (lub 4)

Mazda Xedos 2,5 V6 nic innego

Przed kupnem wachalem sie miedzy Audi A6 2,6 lub 2.8 ale tylko Quattro i przy tym bym pozostał.
Mercedes fajny, ale jak przekrocze 40-stke.
Jesli bym zmienial na inne auto, to tylko Audi.

Jeżeli do 20000 peelenów to:

1. Mercedes W124
2. Toyota Celica
3. Citroen XM ( )

pozdrowienia

ja wlasnie rozmyslam nad mercem 124 coupe bardzo mi sie podoba gdyby było mnie stac na 2 auta to chyba chciałbym miec merca a tak wogole to najładniejsze mercedesy to seria CL CLK SE itp ogólnie coupe na ten CL 500 lub ten 600 SEC co sądzicie miałbym dylemat nad E38 a tymi wyżej

ja bym nie mial dylematu bo e38 z tych lato co te merce dostaniesz za 30.000 zl :]

a jakby kosztowały tyle samo po prostu ktore auto bardziej ci sie podoba

przed zakupem BMW zastanawiałem się jeszzce nad VOLVO S40, AUDI A4,VW PASSAT.Lecz oczywiście wskazanie padło na bmw z czego jestem bardzo zadowolony.

Cytat:
2005-04-07 23:44:16, obajda pisze:
a jakby kosztowały tyle samo po prostu ktore auto bardziej ci sie podoba

chyba jednak TO

Wszystkim co ma tylny napęd, 126P też ale w zimie