Stożek jacky

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co sądzicie o takim stozku?
czy warto go kupić , jak jest tykonany? może ktoś ma taki? jak sie sprawuje. jutro jade kupować więc chciałbym sie dowiedzieć jak najwięcej. średnica przepływomieza to 73 mm ??

[ wiadomość edytowana przez: fryszard dnia 2005-03-16 15:20:34 ]

ja bym nie kupował. RSa kupiłem z takim właśnie stożkiem i kilka osób od razu powiedziało mi żebym go wymienił co też uczyniłem. Lepirj dołożyć troszkę grosza i kupić JR'a albo KN. wiem że to nie tak do końca troszkę grosza...ale lepiej kupić raz a porządnie niż się potem wpieniać. Chytry dwa razy traci podobno. Zresztą dla amatorów przeżyć extremalnych ten Jacky jest cały czas u mnie..jakby ktoś chciał sprzedam za psi pieniądz.

artur.. a jaka cena? bo ostatnio chyba chciales tyle ile nowy kosztuje jesli cena bedzie atrakcyjna.. skusze sie

Cytat:
2005-03-16 22:31:50, liked pisze:
artur.. a jaka cena? bo ostatnio chyba chciales tyle ile nowy kosztuje jesli cena bedzie atrakcyjna.. skusze sie

Jeżeli chodzi o stożek JR-a który Atrur sprzedawał to nowy kosztuje grubo ponad stówę

Cytat:
Jeżeli chodzi o stożek JR-a który Atrur sprzedawał to nowy kosztuje grubo ponad stówę

mowimy o jackim o ile kojaze dobrze taki artur mial do sprzedania

miałem i JRa i Jacky...JR już sprzedany

no to ja poprosze cene jackiego

50 pln plus koszt przesyłki

hmmm ja mam Jacky dalem 114 zeta i nie narzekam - chociaz nie mam porownania z innymi bardziej z gornej polki - jak tak piszecie ze nie za dobry to sie zaczynam zastanawiac... ale tak powaznie to czym sie roznia - domyslam sie ze jakoscia filtrowanego powietrza - wiec co jacky filtruje gorzej???????

o to chodzi?????

ps: mam jeden z najwiekszych...

Cytat:
ps: mam jeden z najwiekszych...

hihihhi.. ja tez, kupuje unimil xxl

Cytat:
2005-03-24 23:37:31, liked pisze:
ja tez, kupuje unimil xxl

coz za autoreklama

p.s.
durexy lepsze

nie wiem clopaki co sobie zakladacie w sumie nie chce wiedziec - pomimo wszystko (stozka) - ja wole bez

Cytat:
2005-03-26 23:21:59, Marcel_XR3i pisze:
ja wole bez

racja, tez jest fajnie

Nieprawda bo unimile nie są takie złe !..... pod warunkiem, że ich Pani z kiosku wcześniej szpilką nie potraktowała

PS. Ups....sorry.....ja mam jednak chyba Dębicę....i to Furio

oj to cienko cienko

A ja wolę sobie zapodać sportowy wkład

Cytat:
2005-04-11 23:53:02, Wojo82 pisze:
A ja wolę sobie zapodać sportowy wkład

viagre ????