Co powiecie na Kreciołek w Olkuszu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest taki plan zeby zrobić kreciołek w Olkuszu , w gre wchodzi najbliższa niedziela tj. 3.IV lub w następną 10.IV , piszcie kto by był chetny na taką imprezke i jaki termin by wam bardziej odpowiadał??Pozdrawiam

Ja chetnie wpadne, nie wiem czy bede sie krecil ale kogo to obchodzi
co do terminu to mnie pasuje tylko najblizsza niedziela

Jak wszystko bedzie to przydalo by sie troche pojezdzic

Fajny plan ktorego szkoda maronowac

Mi i w ta i nastepna prawdopodobnie bedzie pasowalo

Pozdrawiam i zapraszam WARTO!!!

ja bede tylko bardziej nastepna niedziela pasuje bo teraz przydaloby sie auto przygotowac i na uczelni pare kolosow zdac

Witam, żadko pisze tutaj, ale może mnie ktoś kojarzy
Ale co do imprezy w Olkuszu to jestem chętny, najlepiej w tą niedziele, ale i tak decyzja należy do organizatorów. Jestem za niedzielą 3.IV. i oczywiście startuje.pozdrawiam.

Daniel pewnie ze Cie kojarze,fajnie że bedziesz startował bo może tym raze uda mi sie Cie objechać ja włąsnie zawiozłem amorki do utwardzenia i na sobote maja być tak że bedzie okazja je przetestować

zawias przekoszony, przekladnia tak zwalona ze ledwo krece kiera ogolny brak kasy wiec raczej lipa. ale moze wpadne jako kamezrysta lub fotograf.

Cytat:
2005-03-29 23:27:13, goorek pisze:
zawias przekoszony, przekladnia tak zwalona ze ledwo krece kiera ogolny brak kasy wiec raczej lipa. ale moze wpadne jako kamezrysta lub fotograf.

goorek nie narzekaj !!!!!!!! zawias jest oki a kiera ci sie kreci ciezko bo masz ja wielkosci nakretki od sloika szykuj auto na sosine !!!!!!!!!!

P.S. dzis mnie konik nastraszyl ze znow podluznica mi sie rozchodz ale menda jedna mylila sie

panowie mam pytanko, osobiście mam poldka ale generalnie jestem zwolennikiem polskiej motoryzacji gdzie się odbywają kręciołki w olkuszu? chętnie wpadłbym popatrzeć? pozdrawiam

Kręciołek odbedzie sie w najbliższą niedziele w olkuszu tj.3.IV.05 zapisy od godziny 9:00 - pierwszy strart o godzinie 10 , ilość przejazdów bedzie zależna od liczby startujacych , serdecznie zapraszam
Ps. poprosze Rekina to wrzuci mapke
pozdo i do zobaczenia null

[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2005-03-31 18:17:55 ]

yyy...mowilem zeby nie w ta niedziele bo kaca nie zdaze wyleczyc :/ a gdze konkretnie w olkuszu??

o której ?? o 9 o tej porze w niedziele ludzie ciężko pracujący śpią ....
coś bez emocji ten kręcioł , tylko nie narozrabiajcie , i uważajcie na druty w nawierzchni , dwa tygodnie temu złapałem tam kapcia , miałem wbity 8 cm drut w koło ...

mnie też tu raczej nie ma ale chętnie coś pokręcę kółkiem.
Chętnie wpadnę ale czy ktoś może podesłać jakąś mapkę z dojazdem.

Tak wyglada dojazd:

Dla tych co nie wiedza albo nie byli to cala trasa to szuter oraz troche betonu ... ogolnie to wszystko rowna sie swietna zabawa
Kto byl ten wie w Profilu mam chyba na 2 zdjeciu maly obraz tego co tam jest
::
Zapraszam i pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: pulpit dnia 2005-03-31 17:18:45 ]

Jeśli ktoś chce to ja moge czekać do 9 na parkingu koło hipernovej w olkuszu,tylko piszcie kto sie wybiera zebym wiedział ile numerków wydrókować

czy wybiera sie ktos jeszcze "nie maluchowiec" bo jak narazie to zapowiada sie dosc monotematycznie

ej panowie! to kto jedzie?
bo juz nie wiem czy sie nastawiac na wyjazd czy nie....

ja jadę na 99%
oczywiście jak cało wrócimy z Mazowieckiego

Jo tyz jade

duzo ludzi nie pisze na forum a jedzie wiec mysle ze cos z tego bedzie