Co z tą benzyną??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wiem jak jest u was ale kilka dni temu zajeżdżam na stację benzynową a tam szok Pb 95 za 4.03zł

NAPISZCIE PO ILE JEST U WAS!!!

3.70 dzisiaj Katowice

4,05 w niedziel dzis 3,99 Szczecin

Ja tankuje ostatnio na shleu w legionowie i place za v-power 95 4,19 az mi sie nogi uginaja ale co zrobic tankowac trzeba

Cytat:
2005-04-11 15:36:10, SebaE pisze:
3.70 dzisiaj Katowice

Gdzie tak tanio?? W moich okolicach poniżej 3.89 nie ma

dziś Zabrze - stacja "NESTE" 3,77.

Cytat:
2005-04-11 16:36:55, Adam4302 pisze:
Gdzie tak tanio?? W moich okolicach poniżej 3.89 nie ma

Dzisiaj rano na Neste koło Auchana, tylko że nie jestem pewnie czy to zero nie było 9 bo szybko jechałem wiec mogło byc po 3.79

W Łodzi chyba po 3,89 PLN
Gazisko - 1,60 PLN prywatne, 1,75 PLN - kolosy

Również "leję" jedynie Shell V-Power 95, dziś tankowałem po 4,12 zł. na Ostrobramskiej.

Cytat:
Ja tankuje ostatnio na shleu w legionowie i place za v-power 95 4,19 az mi sie nogi uginaja ale co zrobic tankowac trzeba

No co Ty. Ostatnio tydzień jeździłem Chryslerem 300C 5,7 V8 ten to lubi wypić Jak dla mnie to już alkoholik
W tydzień wydałem na wachę mniej więcej tyle, jak gdybym katował Esperaka przez pół roku

Pozdrawiam - SpeedR

U mnie na samoobsługowej 3.91 za PB 95. Swoją drogą im dalej od pertofabryczek i im dalej od morza na południe kraju tym taniej!!! Ciekawe czemu???

Cytat:
2005-04-11 21:11:02, SpeedR pisze:
Również "leję" jedynie Shell V-Power 95, dziś tankowałem po 4,12 zł. na Ostrobramskiej. No co Ty. Ostatnio tydzień jeździłem Chryslerem 300C 5,7 V8 ten to lubi wypić Jak dla mnie to już alkoholik W tydzień wydałem na wachę mniej więcej tyle, jak gdybym katował Esperaka przez pół roku Pozdrawiam - SpeedR

eee tam to się nie liczy - firma płaci - w takim wypadku to ja mogłbym jeździc nawet Humvee

Cytat:
2005-04-11 21:46:52, -JACO- pisze:
eee tam to się nie liczy - firma płaci - w takim wypadku to ja mogłbym jeździc nawet Humvee

tym razem dostałem samo autko a wachę opłacałem z własnej kieszeni.

Tak z innej beczki - autem z Radomską rejestracją strasznie ciężko poruszać się po stołecznych ulicach

Kraków , na Orlenie 95 PB bezołowiona 4,04 zł.
HORROR!!!!!!!
Co się dzieje? dlaczego paliwo znów idzie w górę?

Dzisiaj jechalem z Warszawy do Krakowa i spowrotem a nie zauwazylem ,ze znowu ceny poszly do gory Natomiast co sie dziwic w Polsce mamy najwyzsze podatki wiec czemu nie najdrozsze paliwo?

Zgroza!!!

3,99 - 4,05 wawa

dzisiaj w radiu slyszalem ze po niedieli ma taniec...