Arti Abarth - budowa repliki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, jak każdy wie czasu nie mam za wiele i wpierw musze zrobić rajdówke ROOKA, ale dziś zrobiłem przymiarke kół na tylnej osi i wyglądało to tak, co o tym sądzicie?

wszelka krytyka mile widziana

[ wiadomość edytowana przez: _Arti_ dnia 2005-04-16 21:42:26 ]

Jak dla mnie OK. Jakie felgi beda docelowo?? Te odwrócone 12?? Koła ładnie komponuja sie z poszerzeniami

Nie moge sie doczekac kiedy ta mała "czarna wdowa" wyjedzie na tor/ulice !!

na razie dla jaj odwróciłem felgi, nawet nie wiem ja by zareagował policemajster na taki czyn, ale jeszcze nie ma odpowiedniej wysokości tylnej "osi" itd jeszcze wielle wody upłynie zanim wyjedzie to na ulice, ale powiem że bedzie tam wiele wiele nietypowych rozwiązań.
Co do zawodów po ukończeniu auta, myśle że oddam je na jakieś zawody filipowi lub markowi w celu przetestowania na torze.

Hej Arti co ty tam znowu kombinujesz musimy kiedy pogadac dawno my sie nie widzieli kiedy ten bolid wyjedzie na drogi ?? to moze byc ciekawe pozdro narki

wpadne któregos dnia z rodzinką na kawusie to pogadamy itd , a póki co przedstawiam te same fotki robione w dzień, tylko zaznaczam że to jest opuszczony maluch widmo który służy jako magazyn części !!! więc jeszcze wiEELee pracy nad nim mnie czeka!!

Zapowiada się REWELACYJNIE
Poszerzenia robią wrażenie, takie własnie mi się podobają.
A jaki motor tam będzie siedział?

ostatnio widzialem na allegro alu feligi z mini morisa chyba 10x5 cala, booosko by wygladaly do tych poszerzen . Kawal dobrej roboty!

Witam !
Czy podjąłbyś się kolego poszerzenia nadkoli do .. takiego autka?

Moje gg 4563095 lub spider@extreme.pl[addsig]

prewnie tylko nie mam kiedy bo w kolejce sa 2 maluszki