Lampy stroboskopowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wpadłem na pomysł zainstalowania stroboskopów-ale nie tych wieśniackich z allegro za 40-50 zyla
```http://sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=78261```
ale,
jak wyczytałem wszędzie piszą,że trzeba zrobić dodatkowy otwór -w lampach,halogenah itp.
a czy można w halogenach w miejsce żarówek wsadzić te stroboskopowe ? bo po cholere robić dodatkowe dziury (czyt. niszczyć).
halogenów i tak nie używam,a byłby już włącznik do stroboskopów
albo w miejsce żarówek od długich ???

no ale nie besztajcie:/

stroboskopy to zgrabny pomysł
a omie A to zamiast postojówek, a w tej B to tyż chyba sie da zamiast postojówek czy tam już wogóle jakos "udziwnione" ni wim

pozdrawiam

I jeszcze niebieski neon pod podwozie, szklane drzwi i mamy dresowoz gotowy

a gdyby do właśnie takich halogenów dać te stroboskopy

TU

nad tymi dzwiami to się później zastanowie

jest tam rónież mój stary pasek
a te aluski szukają nowego właściciela 17" 225/45/17 Continental

a co powiecie na podswietlenie dechy w omie a w stylu golfa IV?
podoba mi sie mina innych na swiatlach

swojego czasu bywały takie:

halogeny, zwykłe H3 + niebieska dioda którą możnaby i na strobo wymienić

Podoba mnie się, ale koniecznie trzeba jeszcze obszyć futrem z norek uszczelkę szyby przedniej, na deskę dać plastikowe pnące róże, pośrodku ustawić misia gumowego, prawe oko prawy kierunek, lewe lewy, a nos hamulec, a na tylna pólkę pieska takiego co mu się głowa kiwa, miodzio, dziewczyny od razu mdleją i wskakuja pod kołdrę

jeszcze świecąca końcówka wydechu z gwizkiem i głośnik pod maskę coby BOV'a udawał
no i jeszcze można jakieś futerkowe albo podkoszulkowe pokrowce na siedzenia dać

no a rózowy kolor nadwozia, to powinno być na pierwszym miejscu

da się zrobić ....

a do relingów przyczepie tego tygrysa z ESSO

banda #%$$#@ , !&^%!@@#$$ , #$%^&!@#$$$##$% , @#$%&(@# , !@@$%%^^^& .........
pewno z zazdrości tak piszecie

Marek 100% z zazdrości. Kością w gardle stoi im ta skórka na desce

masz racje jutro ją ździeram

No to ja zadam lamerskie pytanie: po co stroboskopy do auta ???

Vino

No to ja po lamersku odpowiem
- żeby było kulersko i czadowo, oraz zajefajnie

Żeby nie byo - posiadam to badziewie z allegro w spadku po poprzednim drajwerze i użyłem tego raz - działa? - działa, no to odpiąłem zasilanie, żeby mi przypadkiem nie zamrugało przy spotkaniu z niebieskimi.

Teoretyczne zalety:
- skondensowany snop spolaryzowanego światła niewątpliwie powoduje podrywanie do góry u płci przeciwnej dolnej część garderoby i podwoduje przyspieszone bicie serca na widok...tudzież powoduje sam podryw podrywanej
- przy najeździe na disko skutecznie oślepia bramkarzy i selekcjonerów umożliwiając bezproblemowy wstęp na podryg
- i najbardziej skuteczne zastosowanie - na wszelkiego rodzaju dwupasmówkach powoduje gwałtowną transformację "anglików" w kierowców z normalnej części świata

jak to powiedzial Soltys "na wszelkiego rodzaju dwupasmówkach powoduje gwałtowną transformację "anglików" w kierowców z normalnej części świata" nie potrzeba az stroboskopow, wystarczy polozyc lizak pod przednia szyba na widoku i to samo zrobi a jak by byla jeszcze czapka to juz pusty pas a po prawej przepisowe 110

Miałem się nie odzywać ale normalnie uśmiałem się do łez
Cytat:
Marek 100% z zazdrości. Kością w gardle stoi im ta skórka na desce

Marek wypróbuj to organoleptycznie (Janusz podał jak to się robi)
Cytat:
tzw metody organoleptyczne tzn macam - miękkie, wącham - śmierdzi, patrzę - gówno, w technice one się rzadko sprawdzają, ale cóz próbujcie chłopaki, powodzenia

[ wiadomość edytowana przez: diro dnia 2005-04-14 18:39:37 ]