Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2005-12-21 17:18:43 W dziale technicznym jest watek "tylko o SCOUPE" - duzo do czytania. Ja na moim hultaju pozytywnie sie zaskoczylem. Przed kupnem bylem przekonany ze to marka monitorow ![]() [ wiadomość edytowana przez: Cobra_JM dnia 2005-12-21 18:02:07 ] |
![]() zigs0n HF MEMBER Hyundai coupe Łódź | 2005-12-21 18:52:43
hmm wlasnie, jak widac nie mam jeszcze wystarczajacych inofrmacji co do tego auta... przedstawiam link z allgero z danym autem. moto.allegro.pl/show_item.php?item=76791699 i tak jest to coupe nie scoupe, sorka. model COUPE, 2.0 FX, klima, skora, abs, air bag x 2, itd... poprostu full wersja bez navigacji. [ wiadomość edytowana przez: zigs0n dnia 2005-12-21 18:54:24 ] [ wiadomość edytowana przez: zigs0n dnia 2005-12-21 18:57:01 ] [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-12-24 15:03:59 ] |
![]() Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-12-21 22:22:26 Masz autko które sie bedzie wyrózniac w szarym tłumie innych aut tak więc juz masz pierwszego plusa i przyjemnosc, ze ktoś zawiesza oko na nim, a nie na popularnym golfie... ![]() Ja mam Scoupe które mi sie psuje...jedno naprawie a tu drugie wyskakuje, ale ...mam do niego sentyment i wiem ze ta ten model jest wyjatkowy ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: Tomasz1023 dnia 2005-12-21 22:23:45 ] |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-12-22 17:46:15 Dobry człowieku - kupiłeś auto i nawet nie wiesz jaki model kupiłeś???????????????????????????????????????????
WTF? nie o takiej akcji to dawnoo nie widziałem, zalatuje mi to prowokacją ![]() powiedz jaki jest problem , bo na razie to piszesz jak by cię coś bolało ale jeszcze nie wiesz co ani gdzie ani dlaczego??? Masz auto i nim jeździsz i coś Ci nie działa? Coś źle działa ? Nie bardzo wiem o co pytasz? Na forum jest troszke o coupe w wielu wątkach i teraz ktoś ma je wszytkie szukać i linkować dla Ciebie? Poszukaj poczytaj i zadaj pytanie to postaramy się odpowiedzieć... W zołnierskich słowach coupe to fajna zabawka relatywnie tania w zakupie i utrzymaniu, ma za małą moc silnika ale wystarczającą żeby sie w miarę komfortowo poruszać, daje się gazować dobrze daje duzo frajdy i choć teraz ich sporo przyjechalo to ciągle się rzucasz w oczy bo to nie srebna corolla ![]() |
![]() zigs0n HF MEMBER Hyundai coupe Łódź | 2005-12-22 18:45:26 ehh no rzeczywiscie tak to moze wygladac... otoz powiem szczerze ze bylem przekonany ze to scoupe, a nie coupe... a sugerowalem sie niepotrzebnie nazwą aukcji w sieci, gdzie wlasnie przez to zostalem wprowadzony w błąd.
Z uwagi na to ze nie mam prezentacyjnych fotek wkleje tutaj 2 zdjecia auta ktore poprostu stoi i czeka do rejestracji po uprzednim zalatwieniu formalnosci ( kazdy wie co i jak sie robi po sprowadzeniu "swierzaka" ) KLIK KLIK2 I zapewniam ze to zadna prowokacja... co moge wrzucic na forum jesli auto posiadam od 2 dni ? ogladalem fotki innych i byly przemyslane moje są na gorąco.. ale skoro juz ktos podwarza moja wiarygodnosc to musialem wrzucic to co mam. p.s Wiem i czytam, duzo tego jest, chodz myslalem ze informacji mi potrzebne uzyskam bezposrednio w tym temacie.Tyle. Pozdrawiam |
![]() zigs0n HF MEMBER Hyundai coupe Łódź | 2005-12-22 19:09:08 a jesli pytasz jaki problem to :
- jak u was sprawdza sie wspomaganie kierownicy ? lekko czy tak średnio ? - jak jest z czesciami do tego auta ? drogi czy raczej tanie i dostępne ? jesli drogie to czy blacharskie czy raczej eksploatacyjne czyli klocki itd... |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-12-23 10:22:10 No pięknie kurde jak dobrze widze to czarny - mój ulubiony kolor w coupe i bez spojlera z tyłu hmmm no ładnie to wygląda, zapodaj więcej zdjęć przy okazji.
wspomaganie bez problemów, w kazdym razie jak dlamnie jest ok nie wiem jaką masz wersję bo w niektórych modelach wkładali wspomaganie z modułem sterującym siła wspomagania w zaleznosci od prędkości auta. Pryz parkowaniu jednym palcem prawie kręce, pasek nie piszczy? Cześci IMHO niedrogie - (wczesniej miałem hondę i peugota, porownujac tez z toyotą) duzy plus to JC które prowadzi sporo grató do Hyundai w tym tez orginalne w cenach sporo nizszych niz serwis....klocki od 40 zł JC, orginał 150, ebc 250..., swiece Denso, NGK, - ok 8zł sztuka, tarcze hamulcowe od 150zł sztuka, łącznik stabilizatora 36zł, wahacz przód 160 zł , końcówka drązka kierowniczego 70zł, łozyska przód 150zł, kompletne sprzegło ponizej 400.... |
![]() kimsi_3 HF MEMBER Hyundai GK FZ Coupe ... Świdnica | 2005-12-23 10:37:37 a mnie sie nie podoba coupe bez spojlera.... narazie od prawie miesiąca tez bez niego jezdze, bo mi dziady urwali go na myjni, noi wyglada beznadziejnie.... |
![]() zigs0n HF MEMBER Hyundai coupe Łódź | 2005-12-24 14:59:13 apropo spojlera to moze niektore sa ciekawe wedlug mnie... coupe ma specyficzny tl i nie kazde byle co pasuje ![]() ![]() |
![]() eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-12-27 19:09:08 kimsi_3
No fakt bez spojlera beznadziejnie ![]() PS. dobrze zobaczyc autko ktore dosc czesto na codzienn widuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na ktorej myjni ? |
![]() zigs0n HF MEMBER Hyundai coupe Łódź | 2005-12-27 22:51:19 eqs : jak narazie brak funduszy, wiec wkrecam sobie ze tyl ma jak roadster ![]() |
![]() eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-12-30 10:36:12 Panowie o gustach na tym forum sie nie rozmawia...
Kupiles porposru Hundaia.. mercedes to nie jest Dacia tez nie ![]() Tak ja tez mialem wiele uprzedzen do tego auta na poczatku jak Ty... ale moge powiedziec ze acc napewno wyprzedza swoja konkurecje patrz lanos... chocby sam silnik o wiele mniejszy a osiagi ma naprawde niezle... Co mozna o hyundai'u powiedziec jak dla mnie narazie jest malo awaryjny... jezdzi u mnie juz 6 lat i leje tylko i jezdze... a w aucie chyba o to chyba chodzi zeby bylo malo awryjne... Wiadomo wszytsko zalezy od produktu jaki sie trafil... Moim zdaniem dbrze zrobiles jak przesiadles sie z golfa... Prawde mowiac nie wiem co ludzie w nim widza takiego... fakt II jest niezniszczalna... ale czy nie warto w gaszczu dzisiejszych aut troche sie wyrozniac... ? jak dobrze pamietam aurturo jest posiadaczem coupe i widac ze sie na nim zna ![]() ![]() |
![]() zigs0n HF MEMBER Hyundai coupe Łódź | 2005-12-30 15:53:56
Jeśli juz to mialem Golfa III nie II ![]() Ostatnio dla próby zadzwonilem w jedno miejsce w Łodzi gdzie rzekomo maja wszystkie części do tego, tak zreszta zarzekał sie mój dobry znajomy ktory posiada Forda PROBE 2.0 16V ,twierdzac ze pytaja sie sami do jakiego auta, czy do japońca czy koreańca itd... wiec co ? dzwonie... A tam koleszka w katalogu mial tylko H S-Coupe... ja mowie prosze Pana COUPE a on... nie mam takiego czegos w katalogu ![]() ![]() |
![]() kimsi_3 HF MEMBER Hyundai GK FZ Coupe ... Świdnica | 2006-01-10 10:36:17 egs... na Szarych Szeregów na Orlenie.... niesety to nie ja kierowalam, tylko moj lakiernik i to tez nie jego wina, ze tam pojechal. czasami jak nie mam czasu jechac na reczna myjnie to tez jade na Orlen.... i zawsze mi ktos recznie sterowal te szczoty, a teraz pracownik olał sprawe i sobie gdzies wyszedl ![]() ![]() zigs0n a co do czesci do tego auta to jak czlowiek troche poszuka to wszystko znajdzie!!! ![]() ![]() ![]() a oto jak wyglada moje coupe po myciu ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2006-01-10 16:34:50 ] [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2006-01-10 16:36:28 ] |