Wielka fabryka najmniejszego samochodu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zupełnie przypadkiem w moje ręce trafiło takie coś...

Dużo tego, ale na pewno sie spodoba Widzieliście już taki album???

-----------------
--=RACE TECH=--

BIG LOL
ile zapierdalaczek do budowania

może ktos wrzucić te zdjecia na inny serwerek bo u mnie wogóle nie chca się załadowac

Az łza sie w oku kręci....

Dalbys rade zrobic skan tej ksiazki zamiast zdjec, tak zeby dalo sie czytac wszystkie texty? Moglbym wtedy udostepnic miejsce na serwerze na to.

Mnie aż drgawki przechodzą jak widzę ich tyle w jednym miejsce i w takim stanie!!

Jak możesz zeskanuj ten album. Chyba że ktoś z Furiatów wylicytuje:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44595829

Piękne zdjęcia... aż się łezka kręci...
Ale ma tam kobieta na zdjęciu czadową czapeczkę....
Jak ja bym podróżować w czasie... i cofnąć się o te parę latek...
Ciekawe ile ktoś da za to.... warte swojej ceny...
Pozdro. Piotrek.

Są prześliczne, szkoda, że już ich nie produkują Zamiast elegantow mogli klepac klasyki. Napewno by wiecej ludzi sie zainteresowalo...

Jak widać na fotkach dominujący kolor - yellow bahama

Cos pieknego marzy mi sie taki maluszek

Royber dokładnie bahama yellow rulezzz
posssdro

Piękny album!!!

Cudowny jest !!naprawde jest COOOLLL. Ale jest miło patrzyc a takie maluszki poezja !!! Takie nieskazitelne jest wszytko !!!

A co do koloru ten zielony tez jest sympatyczny!!

Zasluzyles na "Mocny Full" od kazdego za te zdjatka

Mozemy sie cieszyc ze mamy sporą czesc autka recznie zmontowaną, a nie jak w tych dzisiejszych furach- wszystko to samo zrobione przez maszynki do miesa

to nie bahama yellow tylko PIASKOWY TUFO widzicie tam mojego? tam mniej wiecej w srodku po prawej hehehe

boski album !!

super!!!
co do fotek to jak bylem maly to mialem taka czapke z daszkiem z napisem "Polski Fiat" jak na fotce
kurcze chyba gdzies ja wcielo

u mnie strasznie ciężko z czasem, spróbuję wrzucić coś więcej w weekend...

-----------------
--=RACE TECH=--

MAD_DOGG prosze Cie zeskanuj caly album
takiego rarytasa dawno nie wdzialem....

Cytat:
2005-03-09 23:11:58, MAD_DOGG pisze:
u mnie strasznie ciężko z czasem, spróbuję wrzucić coś więcej w weekend...

Jesli nie masz czasu, to moglbym sie podjac skanowania albumu, pokrywajac koszty przesylki dziela tam i z powrotem. Strasznie mi (i chyba nie tylko mi) zalezy na jego dokladnym przeczytaniu.

Probowalem wylicytowac ten album na Allegro, ale cena osiagnela juz 73zl, a do konca aukcji zostalo jeszcze 8 dni, wiec nie wykluczone ze wzrosnie. Nie chcialbys sprzedac swojego egzemplarza za nieco nizsza kase? :>

[ wiadomość edytowana przez: kobzacz dnia 2005-03-09 23:38:37 ]

na jednym ze zdjęć widac jak kobieta ogląda lampę do lady 2103. widocznie w fsm produkowali też części zamienne do trójek. ciekawe czy tylko jako zamienne czy też była to produkcja dla ruskich???