Panowie i Panie pomocy! sprzeglo w nubirze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
Ja goscinnie i duza prosba do was. Macie moze namiary na jakiegos mechanika ktory dzis bylby otwarty i zrobilby sprzeglo w nubirze II za rozsadne pieniadze? Mojemu tacie dzis sprzeglo siadlo. Nasz staly mechanik wyjechal na weekend, wszedzie gdzie bysmy nie zadzwonili albo nie podjechali to albo nie beda mieli dzis czesci albo chca kupe kasy (na shell autoserv chca 800 zl...) Gdyby nie to ze tata jest taksowkarzem to bysmy sobie darowali i zrobili po weekendzie... Macie moze kogos?
Bede baaardzo wdzieczny za jakis namiar

jesli masz masz dostep do kanału i nowe sprzegło możesz wymienić samemu, to nie jest az tak trudne,

do kanalu to mam ale poza warszawa a wchodzi tylko 2... Przy dzisiejszych korkach jazda to masakra... ale nawet gdyby to gdzie ja dzis kupie samo sprzeglo? hurtownie i sklepy tez pozamykane...

zobacz tego goscia z allegro sprzeglo moze uda sie z nim ugadac zeby kupic to sprzeglo od reki o ile to nie jest sklep

Cytat:
2005-04-30 18:16:44, qbaj pisze:
zobacz tego goscia z allegro sprzeglo moze uda sie z nim ugadac zeby kupic to sprzeglo od reki o ile to nie jest sklep

dzieki! napisalem do goscia ale to chyba sklep. Tak czy inaczej tanio ma to sprzeglo Dzieki za linka (sam nie pomyslalem zeby poszukac na allegro...)