MotoNews.pl

Spredam supermirafiori 131 1400cm3 tc OKAZYJNIE!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witajcie mam do sprzedania Fiata131 supermirafiori 1400 cm3 TC
rocznik 1984,kompletna jak na swoj wiek w dobrym stanie technicznym,jezdzaca,zarejestrowana kolor brązowy,stan blacharki dobry do malych poprawek lakierniczych...uszkodzony jest centralny zamek,elektryczne szyby wersja luksusowa do wymiany jest opaska gumowa przytrzymujaca kolumne kierownicza...
ogumienie stan dobry,nowy akumulator...
postaram sie w tym tygodniu zrobic pare fotek...

wiecej informacji pod numerem tel 503010399 lub 502531041

oraz e mail wroobel1@o2.pl

cena 700 zl do do negocjacji zapraszam do obejrzenia auta !!!

aaa chcialem jeszcze dodac ze jest to oryginalna wloska produkcja bez zadnego "P"... podobno juz nie ma za wiele takich okazow

hello for all!
niestety nie mam jak zrobic fotek mojej miriam ale postanowilem ja sobie jednak zostawic...
a co za tym idzie potrzebuje pare czesci...
te wyzej wymienione oraz lewa lampe [prostokatna]mechanizmy do automatycznych szybi to hiba bedzie na tyle...
prosze o pomoc tzn moze jakiegos linka czy cos...
z gory dziekuje POZDRO!!!

aaa i chce przystapic do klubu 131

Z lewą lampa nie ma sprawy, mam w piwnicy, jak masz transport z wawy to daj znać, a jak nie to pocztą wyślem. Mechanizmów szyb szukaj na szrotach, powinieneś znaleźć w swojej okolicy. Ja mam, ale nie dam, ale dziś jadę do składu części 131 i zapytam się.
Z tą opaską gumową to nie za bardzo wiem o co chodzi, ale zerknę. Przeczytaj sobie wszystkie wątki na forum F&F w dziale Fiat 131, oraz tutaj. Odwiedź stronę www.131.pl oraz www.carsfromitaly.com. Jak znajdziesz na F&f wątek o intrukcji serwisowej 131 to machnij do mnie priva, dam ci link do serwera.
Zamek centralny - mam rozumieć, że masz spaloną centralkę czy jak ? Może ci znajdę taką, ale musisz napisać co jest nie tak.
Gwoli wyjaśnienia, 131p to też jest fiat na włoskich częściach, tylko składany na Żeraniu, i wcale to nie jest szrot, a powiedziałbym raczej będzie za jakiś czas rarytasem dla kolekcjonerów. Ja słyszałem tylko o jednym takim jak do tej pory.
Jeżeli chcesz mieć napis Fiat 131 pod loginem, zgłoś się do moderatora Insekta.

Fotki i tak zrób, chociażby telefonem, na pewno masz jakiegos kumpla szpanera.

Witamy w Klubie