Co by było...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... jakby połączyć modyfikacje jednego i drugiego? Wyszło by cudo Tylko Ciekawe, czy sedan czy hatchback

[ wiadomość edytowana przez: Pawel_AMG dnia 2005-04-09 09:25:24 ]

Wreszcie zedytowałem to zdjęcie!!!

zdejmij u siebie listwy..pomaluj klamki.włóż halogeny w zderzak i będzie już lepiej...potem jakieś obniżenie....albo lepiej najpierw i nie będzie trzeba łączyć....

Otóż to ... ale po co łączyć ?? Moim zdaniem lepiej coś oryginalnego wlasnego

niom listwy obowiązkowo przydało by sie ściągnąć :: no i jakaś gleba do tych siedemnastek

[ wiadomość edytowana przez: saintadamus dnia 2005-04-09 13:53:56 ]

A orinetuje sie ktoś co do listew w MK V ?? jak one są mocowane ?? bo chciałbym zdjąć :] ale nie wiem czy one na zaczepach czy jak .... z góry dzięki

Cytat:
2005-04-09 13:52:45, BaD_BoY_KrK pisze:
A orinetuje sie ktoś co do listew w MK V ?? jak one są mocowane ?? bo chciałbym zdjąć :] ale nie wiem czy one na zaczepach czy jak .... z góry dzięki

siedza na tasme dwustronna

Czyli zerwanie ich i wyczyszcenie taśmy to nie jest w zasadzie problemos prawda ?? ... robił już to ktoś z Was ????

tylko uważaj na lakier.... zeby listwa nie odeszla wraz z nim.

Hmmm no wlasnie .. to żeś mi poprawił humor

Próbuj bo ja myślałem że mnie trafi Ściągnąć to nic ale wyczyścić to już duży problem.

Wiem bo mnie szlag trafiał przy czyszczeniu klapy

przepraszam BaD_BoY_KrK, ze tak Ci psuje humor, ale jestem ciekawy i tez sie zastanawiam nad usunieciem listw, mianowicie, jak jest z lakierem, autko mam juz prawie 10'letnie, a wiadomo slonce robi swoje, czy nie bedzie roznicy w odcieniu?

Heheh to mój jest z końcówka 92

pozostałości taśmy najlepiej usunąć rozcielczalnikiem orginalnym do lakierów. Sam tak zrobiłem przy wymianie niebyłó śladu po kleju a lakier w stanie nie naruszonym

Bad Boy ja u mnie ściągałem jak miałem reperaturki podgrzewałem nagrzewnica i odchodziło w miarę, ale sądze że bez malowanie się nie obejdzie

Cytat:
2005-04-09 14:01:48, BaD_BoY_KrK pisze:
Czyli zerwanie ich i wyczyszcenie taśmy to nie jest w zasadzie problemos prawda ?? ... robił już to ktoś z Was ????

robił, robił....podgrzej je dosyć mocno...opalarką albo w ostateczności suszarą mamy i schodzą pięknie.... póniej z klejem jest trochę roboty.Ja czyściłem rozpuszczalnikiem i zeszło super...tylko kup taki żeby Ci lakier nie zszedł przy myciu ... potem jakąś pastą żeby delikatnie wyrównać kolor...i tak od razu się nie wyrówna..słoneczko później wyrówna kolorek

GREAT GREETINGS TO PAWEL_AMG!!!

YOU KNOW FOR WHAT!!!

VinCe jaki rozpuszczalnik polecasz najbardziej bo ja chyba moje też usune a co

YES, I KNOW FOR WHAT