[126] jak zezlomowac "boba"??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam bed ekupwal drugiego malca i swoewjog musze zezlomowac , wiec czy moge go rozebrac tak aby zostala sama karoseria z nr nadwoazia ( oczywsicie) bo wiadomo hce na tym zarobic a nie stracic!!!!!
mam taki plan ze niby potrzebuje duzo czesci do drugiej budy i powiem ze musialem je zostawic!!!! np. drziw ,wachacze, hamulce,i takie tam ,
czy to przejdzie ??
bo niestety ta druga buda jest bez silnika i skrzyni biegow!!!

Cytat:
2005-04-13 08:10:44, chrzaniu pisze:
witam bed ekupwal drugiego malca i swoewjog musze zezlomowac , wiec czy moge go rozebrac tak aby zostala sama karoseria z nr nadwoazia ( oczywsicie) bo wiadomo hce na tym zarobic a nie stracic!!!!! mam taki plan ze niby potrzebuje duzo czesci do drugiej budy i powiem ze musialem je zostawic!!!! np. drziw ,wachacze, hamulce,i takie tam , czy to przejdzie ?? bo niestety ta druga buda jest bez silnika i skrzyni biegow!!!

mozesz zezlomowac sama bude nawet najbardziej wybebeszona. Nic nie zaplacisz nic nie dostaniesz za to, ciagniesz na zlom, bierzesz zaswiadczenie, wyrejestrowujesz i koniec

na złom czy na szrot? bo to chyba roznica...

na zlom, ja za gola bude bez zadnych czesci (wszystko wyczochralem) dostalem jeszcze 80zl na reke

rozumim na zlomie papier do urzedu tez mi wypisza? :>

Cytat:
2005-04-13 21:58:51, toki pisze:
rozumim na zlomie papier do urzedu tez mi wypisza? :>

heh to musi byc złom/szrot/składnica złomu mająca upoważnienie do wystawienia pisemka dla WK

Mozesz tesh pojechac z sama wycieta tabliczka z nr. nadwozia i dowodem rejestracyjnym

Cytat:
2005-04-13 23:25:30, filipmec pisze:
Mozesz tesh pojechac z sama wycieta tabliczka z nr. nadwozia i dowodem rejestracyjnym

heeeh to raczej jak sie dogadasz i z reguly chca hajs za cos takiego

Nie musisz sie dogadywac-przeciez to norma a placisz 50zl. i bude tesh mozesz wykozystac, jakies potrzebne profile itd.

Cytat:
2005-04-13 23:39:10, filipmec pisze:
Nie musisz sie dogadywac-przeciez to norma a placisz 50zl. i bude tesh mozesz wykozystac, jakies potrzebne profile itd.

wiadomo to wszystko zalezy od stanu tej budy ;D

dobra wiem że to będzie głupie pytanie.....;PPPPP ile dają za pralke na złomie??

Jak masz daleko na złom to możesz zadzwonić po tych kolesi co się reklamują w prasie. U mnie przyjechała laweta po samą budę, dostałem papier i jakies symboliczne parę złotych.

Cytat:
2005-04-14 00:08:44, specWROC pisze:
dobra wiem że to będzie głupie pytanie.....;PPPPP ile dają za pralke na złomie??

W zależności od grubości materiału to 30 - 45 gr/kg

tylko pamietaj ze w pralce jest betonowy obciaznik i nie wezma ci jej z nim w srodku a jak go wyjmiesz to to prawie nic nie bedzie wazyc

pozdro

-----------------
Franky Garage

Cytat:
2005-04-14 07:20:02, fuso pisze:
tylko pamietaj ze w pralce jest betonowy obciaznik i nie wezma ci jej z nim w srodku a jak go wyjmiesz to to prawie nic nie bedzie wazyc pozdro

Powaznie? heh nie wiedzialem.. gdzie on jest? Tak z ciekawosci pytam... ehjhh.. pamietam jak kiedys nja jednym z upalanek ciagalismy na lince pralke i ona tak fajnie o wsyztsko sie obijała
Oto co zostało z jednej takiej

fajnie sie bazicie chlopaki
tylko pozazdroscic :p

pozdro

-----------------
Franky Garage

Ja własnie niedawno zrobiłem to z drugim maluszkiem którego kupiłem na czesci i papier. Jeden dzień i buda czysta, drugi dzień i pocieta na złomie juz stała
fotorelacja