Tuning show tokyo;) taki maly wiejski tunig

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klik klik ciekawe rozwiazania maja

niekture całekiem fajne, ale wiekszosc tak kosmicznie wyglada, no i troche wiechą tez wieje

troche wiochą wieje.... toż to huragan wiochy!!!!!!!!! na tych spojlerach możnaby w ping-ponga grać. Przechuje te Japońce, nigdy ich nie lubiłem.

Patent z ic na zewnatrz tez jest dobry, aaa im dluzsze przewody tym lepiej

ten jest w chuj dobry =)

ten ma fajny przód, koła i poszerzenia

rekin kurde...

Japończycy mają swój charakterystyczny styl. Wiekszość tych aut, szczególnie starszych jest zrobiona jak auta z jakiś gier arcade albo z komiksów jakiś.
Takie ... bajkowozy

ciezkie zimy mają i dlatego tyle spychaczy sie tam robi !!
i wazne ze jak sie zakopiesz to wydech masz ponad powierzchnia zaspy i nie zgasnie silnik !!

a tak na marginesie to tez zaraz polece do supermarketu po kartonowe pudełka i sobie przynituje do blachy bedzie LANS nieeee

Jezeli oni naprawde maja takie wynalazki to nizle maja w lbach nie ten tego ale mi to niektore VT zalatuja... ale pare fajnych fur jest/.

he..fajny link.. sprwadźcie sobie pozostałe galerie,.wyczesane statki

chlopaki przez gołym okiem widać ze to VT jest ale niektore ujdą

Cytat:
2005-04-16 20:48:13, PitusK pisze:
chlopaki przez gołym okiem widać ze to VT jest ale niektore ujdą

Virtual Tuning?

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2005-04-16 20:58:44 ]

Sorki ale totalne bezguście , tych co robią takie kosmowozy to powinni za jaja wieszać!!! Sorry ale mnie się to wogóle nie widzi!

Cytat:
Virtual Tuning?

Tak mysle może sie myle??

raczej NA PEWNO sie mylisz...

niebede sie sprzeczal niebylem pewny tylko tak mi sie zdawało

jak dla mnie nie moj styl i niektore to juz przegiecia na maxa
ciekawe co jeszcze wymysla choc jak szczaja pod wiatr to pewnie jeszcze nie raz nas zaskocza

kurcze moze oni się wzorują na jakiejś kreskówce ,manga itp.... napewno lecą jakies bajki o drifcie i tuningu hehe....oni mają zajawki na tym punkcie ..wiecie pikaczu i takie tam

To jest wypas :d chyba zabiore rodzica stol z pokoju i w kancie zrobie to samo

Swoja droga wiekszosc wyglada na patenty ktore mozna zdemontowac w ciagu 5 min i wtedy auto jest calkiem fajne

Japonczycy to sa popierdoleni (tu powinna byc cenzura) , nie dosc ze robia te dziwactwa z samochodów, kupuja uzywane majtki nastolatek z automatow w metrze, a w II WŚ walczyli po stronie hitlera (hmm kult bialej rasy chyba...). Chociaz polacy potrafia wypic pol litra wodki na leb w ciagu godziny i dalej życ

Do czego ten Świat zmierza........

No.... mozna powiedziec ze "skośno okie ryje" maja spaczony gust ale jesli o mnie chodzi to niektore autka sa calkiem ładne, napewno wzoruja sie na mandze itp. gdyby posciagac te doczepiane poszerzenia i spoilery, to autka nawet nawet, bardzo podoba mi sie kolorystyka, i pomysl jak ladnie mozna pomalowac zwykle codzienne autko, np. takie fury:

Oczywiscie sa tez odchyly od normy np. to:

Na moje oko jest to 3drzwiowa wersja nowej Micry

Micre (starszy model) mozna odbajerowac tez w inny sposob, i to calkiem fajnie.
[dodam ze ten model mickry nigdy mi sie nie podobal, do teraz kiedy zobaczylem co mozna z nia zrobic ]

POZDRO 1100

Wieje ostrą wioską. Jazda totalna. Niektóre zdjęcia wydrukować, powiesić w komisariatach