Pomocy! Drgania przy predkosci ok90-110km/h?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich!Jestem tu nowy i jak nie w tym dziale dalem posta to sorki.Prosze o pomoc.Problem jak w temacie drgania pojawiaja sie przy przyspieszaniu, jak odpuszcze gaz albo wcisne sprzeglo to momentalnie znikaja.Kola dowazalem na shellu, wymienilem poloski.Drgania pojawily sie po remoncie silnika(w ASO).Czy mogli zle zalozyc kolo zamachowe??Dzieki z goory za odpowiedz.
Pozdrawiam.

Nie znam sie na tym i nie wiem co to jest, ale nawet gdybym wiedzial to bym tego nie ruszal. Skoro robiles remont w warsztacie (a juz szczegolnie w ASO) to masz gwarancje na to co obejmowala naprawa i na twoim miejscu nie grzebalbym sie w tym, tylko pojechal i powiedzial ze po remoncie pojawila sie taka przypadlosc. Jesli stacja jest na poziomie to zaraz to sprawdza i ew. usuna. Jesli sa to zwykli nabijacze kasy to beda sie opierac i klocic ale ja bym nie ustepowal. Kłóć sie, powiedz ze zlozysz skarge do centrali Hyundaia, wszystko tylko nie ustepuj. Aha i jak beda sie opierac to nie rozmawiaj z byle Mietkiem co zamiata plac, tylko z właścicielem serwisu. No i juz nigdy tam nie jezdzij na przyszlosc. Tyle moge poradzic, w sprawach technicznych sie nie znam.

Dzieki.Walczylem z nimi juz w trakcie remontu bo probowali mnie naciagac na czesciach wiec sam dowozilem z zaprzyjaznionego sklepu, to samo z planowaniem glowicy-sam wiozlem bo jak mi zaspiewali cene to nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac ale wyjscia nie bylo bo auto mialo zozlozony silnik dlatego podejrzewam aso ze zlosliwie cos rozwalili

sprawdz czy masz dokręcone lub czy są nie zerwane poduszki pod skrzynią lub silnikiem.

MOże to głupie, ale ja miałem coś podobnego... wyszło, że opony
Gadi