| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-04-15 22:14:56 Nie znam sie na tym i nie wiem co to jest, ale nawet gdybym wiedzial to bym tego nie ruszal. Skoro robiles remont w warsztacie (a juz szczegolnie w ASO) to masz gwarancje na to co obejmowala naprawa i na twoim miejscu nie grzebalbym sie w tym, tylko pojechal i powiedzial ze po remoncie pojawila sie taka przypadlosc. Jesli stacja jest na poziomie to zaraz to sprawdza i ew. usuna. Jesli sa to zwykli nabijacze kasy to beda sie opierac i klocic ale ja bym nie ustepowal. Kłóć sie, powiedz ze zlozysz skarge do centrali Hyundaia, wszystko tylko nie ustepuj. Aha i jak beda sie opierac to nie rozmawiaj z byle Mietkiem co zamiata plac, tylko z właścicielem serwisu. No i juz nigdy tam nie jezdzij na przyszlosc. Tyle moge poradzic, w sprawach technicznych sie nie znam. |
cehol HF MEMBER hyundai pony gsi piekary śląskie | 2005-04-15 23:07:53 sprawdz czy masz dokręcone lub czy są nie zerwane poduszki pod skrzynią lub silnikiem. |
gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2005-04-15 23:17:06 MOże to głupie, ale ja miałem coś podobnego... wyszło, że opony
Gadi |