| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PJB HF MEMBER Hyundai Accent I Łódź | 2005-04-12 18:26:04 Poszukuję twardych, może nawet sportowych, amortyzatorów wraz ze sprężynami. Umieszczam to w technicznym gdyż potrzebuję specyfikacji, danych modeli jakie wejdą. Znalazłem gazowe bilsteiny lub sachsy, 600 za parę. Czy ktoś je montował i wie jak się zachowują? Mam nadzieję że działają lepiej niż seryjnie, jednak wolałbym się upewnić. Sprawa druga sprężyny, firmowych nie mam zamiaru zakładać, a o inne modele ciężko, są np. eibacha, ale kosztują 1000pln za kopmlet i przeznaczone są do amortyzatorów sportowych. Jak zatem z gazowymi będą współgrały, ciężko powiedzieć. Przekładał ktoś kolumny z innego modelu, nie przeznaczone do Accenta? |
PJB HF MEMBER Hyundai Accent I Łódź | 2005-04-14 16:14:49 Widzę, że nie ma zainteresowania tematem, a szkoda. Odpowiem zatem sobie sam. W Łodzi znalazłem gościa, który zajmuje się zawieszeniem i za komplet (4 sztuki) sprężyn z montażem chce 340 pln, oczywiście sprężyny twardsze. Do tego dwa amortyzatory sachsa na oś tylnią ~500 pln za parę. |
MobiaS HF MEMBER Lancia Delta Nuova Otwock k.Warszawy | 2005-04-14 17:39:03 PJB w złych godzinach pytasz !!! Życie na forum zaczyna tętnieć od 20 ![]() ![]() |