Wiosenne przebudzenie (nowe fele :) )

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowe fele, nowe kapcie ( fele enzo H nowki oponki dayton D-200 tyz nowki)
W przeszłym tygodniu bedzie jeszcze nowy wydech

Kilka fotek (tylko mile i pozytywne komentaze PROSZE):

No czy ja wiem.
Wszystko niby w porzadku, ale zeby oddac piekno tego auta trzeba by było ten srebrny bolid wyciąć .

Kurde robie sie zazdrosny o alusy (niedobrze niedobrze).

[ wiadomość edytowana przez: maltoron dnia 2005-04-25 13:13:26 ]

No bardzo ladnie. Bedzie duzo ladniej jezeli samochodzik usiadzie (przynajmniej z przodu, bo tyl klapniety troche) o pare centymetrow

Cytat:
2005-04-25 13:13:04, maltoron pisze:
..."zeby oddac piekno tego auta trzeba by było ten srebrny bolid wyciąć ."....

?????.....jaki srebrny bolid ???
Znachu! nie daj się wrobić! .....Sympatycznie bardzo to wszystko wygląda .....a jak to rozmiarowo bo ciężko się dopatrzyć...wygląda na standard...eeee znaczy wyższy standard czyli na jakieś 195/55R15 a jak jest naprawdę?

oponki 185/65/14

ładne espero....

chciałbym takie gdzieś dostać

jak to 14 - a dlaczego nie 15 ???

tak jakos wyszlo ale nie jest chyba zle

Cytat:
2005-04-25 13:51:55, elChopin pisze:
jak to 14 - a dlaczego nie 15 ???

bo taniej??

aaa zapomnialbym..znachu..MILY I POZYTWNY KOMENTARZ ODE MNIE

kulturka

mam pytanko gdzie mozna kupic farbe do malowania dociskow tak mysle coby na czerwono pomalowac , ile moze kosztowac taka farba ...

a zwyczajna olejowa za 15zl nie może być

witam,
odnosnie farb na zaciski ja pomalowalem baza akrylaw (akurat to bylo pod reka i trzyma sie b.dobrze. Nie zeszlo nawet po ostrej jezdzie i czestych hamowaniach.

A coz to za fajowe tarcze ???

Cytat:
2005-04-25 23:08:34, LUK18 pisze:
A coz to za fajowe tarcze ???

Ate Power Disc.

Ps.

Fajny stan auta

Mottip robi lakiery do zacisków... czerwony, niebieski i zólty... zielony chyba tez.. niepamietam.. kosz to ok 13-15zł za 150ml (spray)

Teraz bryka stoi u nas na serwisie (uszczela pod glowica padla ale juz dzis zaczela sie naprawa , uszczela oryginal droga ale .... )
Jak chce ktos looknac jak wyglada caly obiekt to prosze:
Clik tu
Jescze bedzie robiony wydech podobno ma miec przyjemny basik zobaczymy, strumiennica zamiast katalizatora , i jeszcze pare innych rzeczy. Jak wszystko zrobie to wrzuce fotki na forum .

Pozdro

Piękne autko. Mówiąc szczerze też mi sie marzą fele o takim wzorku, ale może za rok