Bed look ;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wlasnie...jak to zrobic? jakos sie maske "wyciaga" ale jak dokladnie nalezy sie za to zabrac? prosze o jakies krok po kroku instrukcje

Rozumiem że chodzi o mkIV to powinno się przedłużyć całą maske albo cofnąć reflektory ale ja nie robiłem ani jednego ani drugiego i wszystko jest ok Ociera delikatnie o lampe tylko w jednym miejscu na odcinku ok 1 cm A jak mi wyszło można zobaczyć w profilu

Ja też mam ale ja sobie zrypałem.hehe

u mnie tak wyszlo:

kozik: tak...chodzi o M(ortal)K(ombat) IV ;] Hmm...to jak sobie z tym poradziles? :>

liked: no i wlasnie chcialbym zeby u mnie tez tak wyszlo

wiec jak sie ta maske przedluza?

ja lampy sobie cofnalem o jakies 0,5 moze 1 cm

no ale maske masz inna chyba ?

To ja tesh się pochwale

Image Hosted by ImageShack.us

Ja po prostu dospawałem kawałki blachy do maski jednak nie są one proste ale wyprofilowane od wewnętrznej strony pod kształt reflektora

na swietego Alojzego bad look!!

No chyba ze chodzi o jakis lozkowy wyglad?

oj mazzi...a emotka w temacie to nie zauwazyles?

mazi.. nie czepiaj sie. nie kazdy sie uczyl angielskiego, wiec wiecej wyrozumialosc.

mala wpadka..... to pisalem ja... niezarejestrowany liked

Moze inaczej. jesli ktos juz chce uzywac angielskiego...niech uzywa go poprawnie.

A jesli nie wie jak to zazwac. Prosze po polsku "zle spojrzenie" badz naciegniecie maski na lampy.

[ wiadomość edytowana przez: mazzi19 dnia 2005-04-04 00:29:30 ]

o geezes...to co mam dac "bed" w cudzyslow zeby nikt juz nie mial watpliwosci ze to celowy "zarcik"?....sadzilem ze "mrugniecie" wystarczy ;]

upssss gafa. nie wiedzialem ze ten blad to specjalnie
Oki to ja juz sie nic nie odzywam poza tym ze to nielegalne i mozna stracic dowod

tez sie pochwale - a co mi tam

do badlooka potrzebne byly: 2 fragmenty blachy [takie trojkaciki], 1 fragment blachy w ksztalcie znaczka forda, podklad, szpachla, duuuzo papiero sciernego, oraz farba [baza + klara].
calosc zajela koledze, ktory mi to robil 1 dzien [na spokojnie, bez nerwow], a na drugi dzien rano zakladalem juz maske [przez caly jeden dzien i noc jezdzilem bez mask - max smiesznie autko wygladalo, a ludzie jakos dziwnie sie patrzyli ]

coz za subtelna reklama myjni

liked Ty masz maske od mk4 czy cos innego ?? taka gladka jakby w perwolu wyprana

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

Cytat:
2005-04-03 23:08:25, kozik pisze:
To ja tesh się pochwale Image Hosted by ImageShack.us Ja po prostu dospawałem kawałki blachy do maski jednak nie są one proste ale wyprofilowane od wewnętrznej strony pod kształt reflektora

kozik masz taki sam zderzak jak ja Tylko Ty masz pewnie w lepszym stanie bo moj brat jak kiedys droge robili obtarl dolem
Nie wiedzialem ze sedzi mi tak essina ja nie ma amorkow to siedzi

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

Cytat:
2005-04-04 07:20:38, ZieleTDH pisze:
kozik masz taki sam zderzak jak ja Tylko Ty masz pewnie w lepszym stanie bo moj brat jak kiedys droge robili obtarl dolem Nie wiedzialem ze sedzi mi tak essina ja nie ma amorkow to siedzi

Ziele może juz niedługo moja essinka też będzie siedziała