OFF TOPIC o Toyocie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A tak z okazji że nie ma okazji napisze ze szef Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie (GPW), jego nazwisko właśnie wyleciało mi zgłowy jeździ Toyotą Camry z 2001 roku, zielona z rejestracją W0 GPW1

no bo w sumie on tam jest No 1

A czemu Corolla Verso kosztuje aż 90 tysięcy zł ?

A czemu Corolla po liftingu ma światła jak Yaris?

PS ja już swoją machinerią przejechałem 8 tysięcy kilometrów od marca...

Oczywiscie no problemo

Krzysio, widze jakis VTEC??? Co masz, civica?

Ja bym strasznie chcial Accorda '98 lub Civica VTi, ale ciezko sprowadzic, bo 65% akcycy. Na nowsze mnie nie stac, a starsze za stare. I pat...

Napisz cos wiecej o swoim VTEC-u. Honda jest super..

Nie powinieneś tu pisać takich rzeczy Rysiu.... Honda wcale nie jest super.. Super jest ale tylko Toyota...

Civic Sedan po liftingu 1.6 VTEC II generacji, 152 Nm (przy 4300 obr/min), 110 KM (przy 5600 obr/min). 9.2 do 100 km/h. Waga 1100 kg - wiec lekki jak piórko.

Katalogowo najszybrze 1.6 110KM na polskim rynku

Samochód bez przeróbek (bo mnie nie stać) na pewno nie bede robił w nim żadnych modyfikacji. Jak bedzie cash to kupie ładne ALU 16"

Oczywiscie nic się nie psuje

Ksysiu, co ty gadasz? to nie w twoim stylu. A gdzi mowa ze hoda jest the best?

Powiedz co brales bo widze ze dobre

Noooo coooooo?

chciałem być miły!

no dobra - tak na prawde to HONDA jest de best i każdy o tym wie! każda rolka wymięka, nawet ta BI-TURBO Tomiego...

Cytat:
2004-07-01 09:43:30, KrzysioVW pisze:
Nie powinieneś tu pisać takich rzeczy Rysiu.... Honda wcale nie jest super.. Super jest ale tylko Toyota...

Civic Sedan po liftingu 1.6 VTEC II generacji, 152 Nm (przy 4300 obr/min), 110 KM (przy 5600 obr/min). 9.2 do 100 km/h. Waga 1100 kg - wiec lekki jak piórko.

Katalogowo najszybrze 1.6 110KM na polskim rynku

Samochód bez przeróbek (bo mnie nie stać) na pewno nie bede robił w nim żadnych modyfikacji. Jak bedzie cash to kupie ładne ALU 16"

Oczywiscie nic się nie psuje

Fajnie, skad ja masz? II gen to ktory rok? Ja chce w styczniu polowac na Honde, najlepiej ze Szwablandu, alwe akcyza zabija z w POlsce sie boje? Jak myslis, da rade znalzc cos w Polsce?

[ wiadomość edytowana przez: Rysiu dnia 2004-07-01 10:40:53 ]

Eee tam, Honda Krzyśka ma pewne mankamenty, o których obaj wiemy. Nie ma idealnego samochodu, który miałby wszystko dokładnie tak jak chcemy. Najważniejsze żeby miał więcej zalet niż wad, ja jestm zadowolony.

manklamenty...no jak byl miał Masseratti tez by sie cos znalazlo

Cytat:
2004-07-01 10:40:24, Rysiu pisze:
Fajnie, skad ja masz? II gen to ktory rok? Ja chce w styczniu polowac na Honde, najlepiej ze Szwablandu, alwe akcyza zabija z w POlsce sie boje? Jak myslis, da rade znalzc cos w Polsce?

Rysiu - ja tą Honde mam od dealera ))))) II generacja - bo ten model jest w Polsce od marca '04. A ja byłem mniej więcej w pierwszej 20 pierwszych jej właścicieli w PL....

Od 10 marca do dziś - 8,5 tysiąca km i nic się nie kaszani

A Jackala pozdrawiam! Przy okazji to on pierwszy i do tej pory jedyny z forumowców ja widział na własne oczy. (No poza Tomim, który ją moze oglądać prawie co dziennie--- ale nie jesteśmy spokrewnieni - na szczęście hehe)

Nówka!!!? Brawo. A jak to wyglada? Moglbys moze podeslac jakis link? Jaka buda - sedan czy co?
Czy ceny sa konkurencyjne w porownaniu do Corolli?

Nie ma własniciela Hondy, to napiszę co widziałem i dotykałem.

Krzysio ma sedana, kolor czarny lub prawie czarny, wnętrze jasny beż - bardzo łądnie wygląda. Niestety koła są standardowe dla Civika czyli 14".

Jakość wykonania bardzo dobra, zegary niebiesko-czerwone podobnie jak w Panzerwagenie. Krzysiek kupił dobre radio z CD AIWA'y z identycznymi kolorami jak zegary - super wygląda wieczorem.

Nowy Civik II pojawił sie u nas w marcu/kwietniu, albo jakoś tak i jest to poprzedni model po lekkim faceliftingu (m.in. lampy, progi, zegary).

Cenowo HGW, bo od kiedy jesteśmy w Unii ceny się pozmieniały i nie pamiętam na bierząco, ale wtedy kiedy Krzysiek kupował wychodziło podobnie (sedan 1.6).

Dzieki Jackal,

Ciekaw jestem jak to wyglada. Od czasu jak żona ma Accorda, polubilem Hondy. Fajne silniki, zawieszenie i wykonaie...

Pozdro

Cytat:
2004-07-02 12:35:41, Rysiu pisze:
Ciekaw jestem jak to wyglada.
Pozdro

TAK

Pozdrawiam
Katka

Cytat:
2004-07-02 12:55:47, Katka pisze:

TAK

Pozdrawiam
Katka

No prawie.

i tak Accordy sa lepsze od civicow hehehehehehe

ale kurde, bardzo podoba mi sie RAV4 nowe. Powiedzcie, dlaczego ten samochod az taki drogi jest? Wg, mnie to powinno byc max 65-70 tys za takie cos? no nie? a jest ponad 100 ???

Cytat:
2004-07-02 13:16:32, Jackal pisze:
Cytat:
2004-07-02 12:55:47, Katka pisze:

TAK

Pozdrawiam
Katka

No prawie.

No fakt nie widziałam Krzysiowego , ale chyba dalece nie odbiega od standardowego wyglądu.

Pozdrawiam
Katka

Yeeeeah, bardzo fajny, dzieki Katka za link.

POszperalem w cenach: 66900 pln za 1.6 5D!! Cholera, drogo!!!

Jackal, to co mam Krzysiu, skoro prawie tak?

[ wiadomość edytowana przez: Rysiu dnia 2004-07-02 23:10:58 ]

Biedne Toyotki

moze ktos mi powie coto za cari

Jest to Cari japonska ,ma kiere z prawej strony