MotoNews.pl

Kupić e36 ,które 1 km od garazu zawsze jechalo po bruku??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chodzi o to,ze autko bardzo zadbane, rachunki na przebieg (180tys km) ale jak pojechalem to okazalo sie, że właściciel mieszka w domku a jedyna droga do niego i od niego to 1-2km kostki brukowej, zwyklego bruku sredniej jakości.
Napiszcie prosze czy takie auto jest juz dobite i co by sie sypalo, a tak też wydedukowalem, że dzieki temu silnik zawsze mial czas sie rozgrzać bo chyba nikt nie lubi wduszać na kostce brukowej. Pozdro!!!

Hahahhha NO COMENT haahh - niektórzy rzeczywiście potrafią dziure w całym, skoro mówisz że auto zadbane to po co pytasz czy zajechane?!?! Przejedź sie po tej kostce i jak ni estuka to o co się martwisz!?

Hej, pytałeś czy daleko jechalem po tą 328, więc była kolo berlina i w obie strony wyszlo mi 400km-naszczęście osobówką. A wracając do tematu to kurde.. przez 9 lat każdego dnia!!! auto robiło kilka kilosów po bruku... nie uważasz że to nie zdrowe dla fury,??? stukać nie stukało , a może jak nagle zacznie jeżdzić po równym to zatęskni za brukiem chociaż my mamy sporo dziur na trasach hehe

Cytat:
2005-04-14 12:15:43, tresor123 pisze:
Chodzi o to,ze autko bardzo zadbane, rachunki na przebieg (180tys km) ale jak pojechalem to okazalo sie, że właściciel mieszka w domku a jedyna droga do niego i od niego to 1-2km kostki brukowej, zwyklego bruku sredniej jakości. Napiszcie prosze czy takie auto jest juz dobite i co by sie sypalo, a tak też wydedukowalem, że dzieki temu silnik zawsze mial czas sie rozgrzać bo chyba nikt nie lubi wduszać na kostce brukowej. Pozdro!!!

ty to pewnie po autostradach bedziesz śmigał tyle ich w Polsc mamy

Sorry to jechałeś 400km i nie kupiłeś z powodu kostki brukowej?

Cytat:
2005-04-14 12:52:33, Aldik pisze:
Sorry to jechałeś 400km i nie kupiłeś z powodu kostki brukowej?

nie Aldik, tamtej nie kupił bo po dachowaniu była, a ta kostaka tyczy się nastepnego pojazdu. jeżeli TRESOR nie kupisz tego auta z powodu kostki brukowej to trzeba cię będzie gdzies umieścic, kupujesz przeciez uzywany samochód a nie nówke! Chyba lepiej jak sobie staruszek jeździł po kostce 10 lat niż jakiś inny koles jeździł na 1/4mili ! A co my mamy powiedziec o naszych autach, jak jeżdżą one po każdej zimie po takich dziurach, że aż serce się gnie, przy naszych dziurach to ta kostka jest jak dywan

tamtej nie kupilem bo byla za droga , koles nie chcial opuscic nawet 100 euro, i byla bez opon letnich więc kolejny mialbym wydatek, aa mam jeszcze pytanko: czy mozna jeździć na oponach 195, 65, 15cali, jeżeli w fabrycznie te 328 mają 205, 60, 15cali, ? pytam bo mam dobre opony ale 195.....

Cytat:
2005-04-14 13:11:00, tresor123 pisze:
tamtej nie kupilem bo byla za droga ,

A to 75 , mój błąd.

Cytat:
2005-04-14 13:11:00, tresor123 pisze:
tamtej nie kupilem bo byla za droga , koles nie chcial opuscic nawet 100 euro, i byla bez opon letnich więc kolejny mialbym wydatek, aa mam jeszcze pytanko: czy mozna jeździć na oponach 195, 65, 15cali, jeżeli w fabrycznie te 328 mają 205, 60, 15cali, ? pytam bo mam dobre opony ale 195.....

1. Przeciez wiedziales ile ma kosztowac i co ma za wyposazenie?!?
2. Opony 195 beda pasowac - a przynajmniej powinny na 99%

Cytat:
2005-04-14 12:33:50, tresor123 pisze:
więc była kolo berlina i w obie strony wyszlo mi 400km

to chyba w polowie drogi do berlina bo do berlina jest 400 w jedna strone. a poza tym to ile jeszcze tematow zalozysz o ogladanym przez ciebie samochodzie?? nie mozna bylo tego napsiac w poprzednim?

ja mieszkam 50km od guben więc mam do berlina 150km, nie dopisywalem tych pytan do poprzednich wątków bo myslalem, że to są stare tematy na które już nikt nie odpowie... a ty sie Tolo nie denerwuj.. jestem początkującem na tym forum.. tak czy siak to dzieki Tolo za odpowiedzi bo pomogles mi z tym tempomatem. Pozdro&easy

Jeśli stan techniczny tego auta jest spoko to bym się nie zastanawiał nad kupnem tego samochodu.
Przecież nie wierzę aby ten koleś zapierdzielał po tych kocich łbach z prędkością 100Km/h.
Obejrzyj i jeśli za dobre piniędze to łykaj.
Pozdro.

te kocie łby i tak pewnie przewyższają nie jedną naszą droge wyasfaltowaną

Cytat:
2005-04-14 14:54:51, tresor123 pisze:
j bo myslalem, że to są stare tematy na które już nikt nie odpowie...

stary temat to powiedzmy 2 miesieczny czy polroczny a nie z zeszlego tygodnia ;]

no taa nie przewidzialem ze mieszkasz blizej berlina

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-04-14 21:07:30 ]

Cytat:
jedyna droga do niego i od niego to 1-2km kostki brukowej, zwyklego bruku sredniej jakości.

absolutnie nie kupuj tego auta! poszukaj sobie takiego które jeździło po asfalcie (równym) lub odcinek bruku po którym jeździło auto nie był dłuższy niż 200m.
pozdrawiam

Cytat:
2005-04-15 09:40:16, MARCIN_RADOM pisze:
absolutnie nie kupuj tego auta! poszukaj sobie takiego które jeździło po asfalcie (równym) lub odcinek bruku po którym jeździło auto nie był dłuższy niż 200m. pozdrawiam

Jestem ciekaw Marcin czym uzasdanisz swoją wypowiedź?

Cytat:
2005-04-15 14:29:00, cjanek pisze:
Jestem ciekaw Marcin czym uzasdanisz swoją wypowiedź?

raczej się nabijał Wiesz cos w stylu: Nie kupie tego auta bo teraz pada deszcz Zimbabwe...

[ wiadomość edytowana przez: jeztom dnia 2005-04-15 14:34:38 ]

Cytat:
2005-04-15 14:33:14, Jeztom pisze:
raczej się nabijał Wiesz cos w stylu: Nie kupie tego auta bo teraz pada deszcz Zimbabwe... [ wiadomość edytowana przez: jeztom dnia 2005-04-15 14:34:38 ]

Chyba tak. Jest to tak banalny temat że warto go obrócić w żart.
Przynajmniej wydaje się tak co poniektórym.

Kolego co zaczoł ten temat trzeba na piwko wyciągnąć i kilka spraw wbić do główki - będzie git!

Hmm.. tak czytam te odpowiedzi i w sumie co jest z tym marcinem radom? on pisał poważnie czy ma takie żarty? Jezeli chłopak zadał pytanie widocznie bylo to dla niego ważne, więc nie powinno sie tu sciemniać!!! Jak już to może "Pan Marcin Radom" odpowie uczciwie i fachowo!!!!!!