Mój felunek po renowacji (fotki) + Pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nadszedl czas na to zeby wywlec moje pordzewiale felgi z piwnicy i zrobi z nimi pożądek, p calym dniu mordowania sie z wiertarką i papierem ściernym udalo mi sie je doprowadzic do stanu uzytkowalnosci. i powiem szczerze ze wyszlo to nawet lepiej niz sie spodziewalem. Mam teraz pytanie do ludzi którzy sie bawia w lakierowanie: czy polozyc jeszcze ze 2 warstwy lakieru srebrny metalik i wtedy przejechac pasta polerska czy polakierowac bezbarwnym i wtedy pasta?.

a fotki to ksiadz wklei juz sa

[ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2005-04-16 20:56:33 ]

najlepiej przykryć to bezbarwnym

a paste bym sobie Rino darował bo raczej efektu nie poprawi, co nie znaczy ze nie bedzie wypas

bardzo ladnie ci to wyszlo co do lakieru.
najpierw baza(srebrny metalic) moga byc 2 albo 3 warstwy bedzie ladniej(jak pomalujesz tylko baza to to wyjdzie wszystko matowe i pasta i polerka nic nie da) i na to minimum 2 warstwy bezbarbego ja bym dal 3 albo 4 nawet i potem polerka ale nawet bez polerki bedzie sie swieci extra.

te dwie sa poszerzane czy mam jakies zwidy?

Cytat:
2005-04-16 21:13:55, Krzyh00 pisze:
te dwie sa poszerzane czy mam jakies zwidy?

ano wszystko z toba ok one sa na tył.

pieknie ci to wyszlo.jak nowe.

Cytat:
2005-04-16 21:16:29, Rino125p pisze:
ano wszystko z toba ok one sa na tył.

ile teraz mają caluf szerokosci?

Cytat:
2005-04-16 21:19:45, Poochaty pisze:
pieknie ci to wyszlo.jak nowe.

Dzieki

Cytat:
ile teraz mają caluf szerokosci?

Moze uscisle one nie sa poszerzone tylko przespawane (odwrucone) wszystkie maja po 5,5" ale te 2 maja "troche" wiekszy rant .

aaa takie buty a jakie paputki na to?

Cytat:
2005-04-16 21:52:09, Krzyh00 pisze:
aaa takie buty a jakie paputki na to?

a to sie dopiero okaze

Rino super ) zakladaj ! ja u siebie czyscilem felgi ile sie dalo pozniej malowane minia pozniej troszke przeszlifowane i 2-3 razy malowane Apreyem Akrylowym srebrnym i wygladaja super
pozdrowki

ale te fotki to sie na tapete nadaja pomysl o ludzikach na modemach i nastepnym razem je zmniejsz bo dlugo w pysk sie otwieraja

fele lux

Ślicznie Ci to wyszło

ja kiedyś wyczyściłem jedną felge papierem na lustro chciałem ją bezbarwnym pomalować ale do rajdowki zbytnio to nie pasuje ale te są zajebiście odmalowane naprawde szkoda że moich z tyłu nieda się do takiego stanu doprowadzić
a szkoda

no gratuluje wytrwałości!! wygladaja jak nowki
ja bym nie czuł kregoslupa po takiej zabawie :/

No felgi jak felgi, widziałem miliony.
Ale tam na ostanim zdjęciu widze że jakas dupcia się smaży na słoneczu. Można prsieić o więcej jej fotek???? W prawdzie panienek też widziałem miliony, ale jakoś bardziej wole je oglądać niż jakieś rekiny

...

słyszałem ze z dwoch felg mozna zrobic taka przespawaną...
ile to kosztowało cie?... a moze juz takie dopadłes bo sa stworzone do lansu

no piknie piknie!! moje tez tak wygladaly, jednak po roku znowu je szlag powoli trafia. chyba tylko wypiaskowanie by pomoglo na dluzej. mam nadzieje ze twoje dluzej wytrezymaja!!!

jednak bozia dobrze zrobila ze produkowali te rekiny......najtanszy a zarazem najlepszy sposób na fiaciora!

pochwale sie jelsi moge moimi

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2005-04-17 12:12:27 ]