ZR Racing - zaczynamy działać ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No co, nie zgadniecie co my kupili dzisiaj ze Zoltar'em u Fidela

no i jeszcze z 2rotorem i madcarem

SSS to kiedy produkcja rusza tych badziewi co reklamowaliscie?

oj nieladnie czarna strefa

No ale miałem na myśli fizycznie kupujących.
A wyglonda to tak:

Jeszcze nie wiemy do końca co to, ale wyglonda fajnie - dali dwa obrotomierze to tego i maske, bo sami zobaczcie, że Zoltar potrzebuje . Kupilim też druta, brakuje 2-tlenq, pracujem nad tym...

kolor ferrari kupowac reszte i robic, zaczynac furjus produkcje

tego Pana od razu poznalem on chcial Wam miga ukrasc jo ?

Jo, ale Zoltar mu yebnou z dyńki i potem z papucia i Miguś uratowany zostau .

A teraz jakby nas ktoś szukał to wyglądamy tak:

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-03-30 21:40:50 ]

ja se takiego miga kupilem juz dawno , nie wiem czy jest sie czym chwalic , ...

Bo my zawsze chcieliśmy być tacy jak Ty i teraz dorównaliśmy w końcu naszemu idolowi! .

ps. Próbowałeś sie kiedyś zaspawać?

ale chłopaky pewien jestem ze sie podzielą zakupem w razie potrzeby, i napewno zrobia z niego uzytek jak nalezy

spawalem i spawam caly czas i nie rocie ze mnie jaj , po prostu dziwne jest dla mnie ze sie chwlic kupnem migomatu, to dobrze dla was ze se kupiliscie pokazcie co zrobicie tym sprzetem , ladny besterek 1600 chyna , duzo potrafi

ja siem nie znaju...
ale na obudowie napisane jest chyba 1800

napiszcie moze do "przyjaciółki"

moze Was w h*** zrobili

Cytat:
2005-03-30 22:47:26, stasiu pisze:
napiszcie moze do "przyjaciółki"

oj daj im spokój, lutownice se kupili i sie cieszą

Ja tez se kupiłem spawarke ale taka na gaz, tylko nie wiem jaki to model ani firma... Jest na niej napisane "PENCIL TROCH" Mam zamiar obspawac sobie nią całego kanta

viznerku znajac zycie to nie masz papierow na LPG w tej spawarze swojej wiec uwazaj zeby ktos Cie nie pod....

viznerku znajac zycie to nie masz papierow na LPG w tej spawarze swojej wiec uwazaj zeby ktos Cie nie pod....

Powtarzasz sie a co do instalacji to w sobote bedzie brand niu system wtrysku podtlenku gazoliny wiec evilku słoneczko Fak of :* beju jeden