Darmowa usługa serwisowa :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy zdarzyłó wam się coś takiego??? Poniżej opis...
Dzisiaj jak nigdy miałem trochę czasu w ciągu dnia. Myślę... czas na zmianę oleju. Jadę do zaprzyjaźnionego serwisu. Zmianaoleju, filtra, dolewka... płacę - ile? 95pln. Daję 100, za chwile klient mi przynosi 5 reszty no i moją 100 Nie protestowałem Tak oto na wymianie oleju zarobiłem piątaka
Gadi

P:rzypuszczam, że osoba z serwisu się pomyliła i teraz jest 105zł w plecy ...

Bolls Ty już nie pij. Właśnie o to chodzi ....Ech

Myslalem ze jakas promocja bedzie...
Ale swoja droga stowka za to to drogo. Albo lejesz jakis pozlacany olej albo ostro Cie licza. Poszukaj serwisu gdzie nie licza za wymiane tylko za same materialy (olej, filtry). No ale na razie masz spokoj. No i piataka do przodu...

Pozłacany? niee Mobil M. Moim zdaniem to nie drogo za olej, filtr i wymiane
Gadi

Nie bede dyskutowal, bo nie mam faktury bo poszla juz do rozliczenia, ale wydaje mi sie ze zaplacilem mniej (cos kolo 70zl) - tez Mobil1 mineralny. Ale jak mowie nie mam danych, moglo mi sie cos pomylic, wiec nie bede obstawal przy swoim. Natomiast na pewno pamietam, ze nie placilem nic za wymiane a tylko za materialy. Dobrze to zapamietalem bo jak tam bylem, to przyjechal facet chyba jakims Renault i powiedzieli mu ze 20zl za wymiane bo ma pod spodem jakas oslone ktora trzeba bylo zdjac dlatego mu policzyli, bo inaczej tez by mial za darmo.

Gadi nie sluchaj isc, jak serwis zaplacil Ci 105 za wymiane oleju i filtrow, to jakim prawem mowicie ze jest drogi ??