MotoNews.pl
11 Spotkanie Ślązaków w Niedziele - kto się pisze??? (91957/0) - NT

Spotkanie Ślązaków w Niedziele - kto się pisze???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, już kiedyś miało być coś takiego ale się nie udało, teraz pogoda ładna to może tak ok 17 koło Geanta w Katowicach??

Cytat:
2005-04-15 13:17:50, Aldik pisze:
Jak w temacie, już kiedyś miało być coś takiego ale się nie udało, teraz pogoda ładna to może tak ok 17 koło Geanta w Katowicach??

ja jestem za ale pod warunkiem że nie będziecie się na...alac z mojego wnetrza...

Aldik, i jeszcze ważna sprawa... napisałeś Ślązaków, ja mieszkam na śląsku ale ślązakiem nie jestem , czy dalej będę mógł przyjechać jeżeli ten spocik się odbedzie?

Cytat:
2005-04-15 13:56:35, Jeztom pisze:
Aldik, i jeszcze ważna sprawa... napisałeś Ślązaków, ja mieszkam na śląsku ale ślązakiem nie jestem , czy dalej będę mógł przyjechać jeżeli ten spocik się odbedzie?

Chyba Aldik wyraźnie napisał że tylko i wyłącznie dla Ślązaków. Inni wstępu brak...

Pozdrawiam.

P.S.
Oczywiście żartowałem.
A na marginesie to dla mnie za daleko troszki.

[ wiadomość edytowana przez: cjanek dnia 2005-04-15 15:20:27 ]

Jak nazwa wskazuje to jeżeli mieszkasz na Śląsku to jesteś Ślązakiem i nic tego nie zmienic

No ale opcych też zapraszam i myślę aby to miało sens to muszą być conajmniej 4 autka! CO WY NA TO?? WPISUJCIE SIĘ !!

Cytat:
2005-04-15 15:13:16, Aldik pisze:
Jak nazwa wskazuje to jeżeli mieszkasz na Śląsku to jesteś Ślązakiem i nic tego nie zmienic No ale opcych też zapraszam i myślę aby to miało sens to muszą być conajmniej 4 autka! CO WY NA TO?? WPISUJCIE SIĘ !!

dwa to za mało, musi być więcej... ludzie ruszcie tyłki w niedziele, już wytrzeźwiejecie do 16-17 godziny...

Ja narazie uciekam od kompa na ok 2 godz i mam nadzieje, że jak wróce to juz będą jacyś chętni po za nami dwoma wrr

Narazie nie mam kół hehe ale jak powtórzycie to w przyszłoście a bede w "okolicy" to zajade..hehe w koncu sląsk opolskia śląsk sląski jest mi nadzwyczaj bliski z wielu powodów
Czekam na info w przyszłosci
pzdr

Cytat:
2005-04-15 15:48:49, Aldik pisze:
Ja narazie uciekam od kompa na ok 2 godz i mam nadzieje, że jak wróce to juz będą jacyś chętni po za nami dwoma wrr

no i lipa poprostu... jest nas dwóch. Nikt więcej się nie zgłosił . Aldik, ja jestem do 13:00 w pracy(czyli też na forum), później jadę po komórkę(bo znowu ją zostawiłem gdzie indziej ) Czyli: w sobote nie ma mnie na necie i w niedziele raczej też( będę się woził oczywiście ). Jeżeli ten spot doszedłby do sutku tzn skutku to daj mi esssesmana tzn esemesa i ja do ciebie oddzwonie.

Hmm kurde i lipa - rzeczywiście nikt nie ma jutro czasu>?????