| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
wojnara Lantra Busko-Zdrój | 2005-04-15 22:04:56 Niestety musze zmienić u siebie 4 kapcie myśle o Kleberach ale może znaćie tańsze a dobre.......?? |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-04-15 22:13:24 Bicie na kierownicy przy określonej prędkości nie zawsze jest powodem złego wyważenia. Wielokrotnie się spotkałem, że luzy w zawieszeniu powodowały podobny efekt. |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-04-15 22:22:28
Letnie mam takie sobie Goodyear'y wiec nie powiem ani w te ani w te. Ale sa tacy co korzystaja z posezonowych wyprzedazy i teraz kupuja zimowe na nastepny sezon. A z zimowych to moge polecic Pirelli Winter - dobrze sie trzymaja na sniegu i swietnie sie nimi jezdzi po wodzie i blocie posniegowym (czyli tym co mamy najczesciej na drogach w zime). Mialem je pierwszy sezon w ta zime i bylem b. zadowolony. |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2005-04-15 22:58:20 mialem to samo, przy 120km/h balem sie ze felga krzywa, zmienilem opony i problem znikl |
Toms HF MEMBER Civic Coupe 1.6/ Lat ... Katowice - Kraków | 2005-04-16 14:17:52 U nas od nowosci nie jest idealnie, niestety Lantry maja bardzo czuly uklad kierownicy , kola trzeba wy3wazac na osi co kosztuje dwa razy normalna wywazke, a i tak nie zawsze jest oki, u nas od nowosci jest wsadzony kawalek gumki miedzy lusterko a przednia szybe bo drzalo tak samo jest z zegarami ze drza nie wiedomo czemu a byly wymieniane jeszcze na gwarancji. Trzeba sie z tym pogodzic to jest Hyundai. Co do opon to teraz zalozylem felgi 15 nowki i opony Barum Bravuris 195/55 R15 myslalem ze beda glosne ale jestem bardzo z nich zadowolony i nic nie drzy narazie o dziwo , moze dlatego ze wszytsko jest nowe: opony, felgi, zrobiona wywazka plus zbieznosc. |
Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-04-16 21:30:06
O co chodzi z tym doważeniem?????Co to jest???? |
wojnara Lantra Busko-Zdrój | 2005-04-16 23:06:17 BANDITTO a ty jakie oponki założyłeś do Lantry bo nie moge sie zdecydować........doradzcie |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2005-04-17 10:04:37
ja kupilem używane (brak kasy na nowe) na oko po jednym sezonie...na przodzie Michelin Piloy HX a tyl Pirelli P6000, co do rozmiarow to 195/55 R15, na profilu 50 jezdzilem rok temu i nie polecam, dlatego teraz wybralem 55 , pozatym lepiej sie prezentuje - mniejszy przeswit Pozdr |
HIN HF MEMBER Stara Toyota Warka | 2005-04-23 23:28:52
Wjezdzasz (na Pulawskiej) pod rzeczony namiocik, pan zdejmuje kołpaczki, postawia takie fajne cos pod zawieszenie, podnosi jedno koło, podjezdza taka maszynka co z boku napedza kolo, podpina pod te podporki na ktorych stoi auto jakies przewody; maszynka napedza kolko do takich obrotow jakbys jechal 140 km/h no i potem jakos tam cos chyba odczytuja i zakladaja ciezarki. i tak kazde kolo... Cała filozofia. Dzieki predkosci mozna tkie kolo dokladniej wywazyc i kolo jest wywazane z tarcza.... bardzo skuteczne |