Legendy PRL na eMule - hasło

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, wewnątrz innych wątków się niestety nikt nie doczekał, czy te pliki mają jakieś szczególne znaczenie, że trzeba je hasłować? Nie wiem czy mam męczyć moje biedne SDI po to, żeby dostać w końcu coś, z czym nic nie można zrobić. Niech więc rozwieją się w końcu moje wątpliwości...

nie wiem z jakiej okazji do hasła dostep maja tylko klubowicze...to moze kazdy z nasz bedzie zakladal hasla na pliki, np ja ostatnio wrzucilem skany, tez moglem na nie haslo zalozyc

Cytat:
2005-04-16 10:03:34, cendra pisze:
nie wiem z jakiej okazji do hasła dostep maja tylko klubowicze...to moze kazdy z nasz bedzie zakladal hasla na pliki, np ja ostatnio wrzucilem skany, tez moglem na nie haslo zalozyc

No cóż, program do łamania haseł *.zip czas odpalić i czekać, czekać, czekać...

hasło jest tutaj.

pisałem w o tym wątku o TVN Turbo oraz dwa razy na nudzie ale jak dotąd nikt tego nie sprawdził....jeśli byście mieli to hasło to może wpiszcie je do tego wątku....

aha! znalazłem bez hasła:

PN
DF
Wartburg
Trabant

Tu znajdziecie kilka filmow bez hasel,jezeli macie reszte Legend PRL to z checia je umieszcze na moim serwerku

Maverick, ściągnąłem od Ciebie wczoraj w nocy te 2 legendy, co tam są a linka miałem z forum Argentyńczyków

Cytat:
Maverick, ściągnąłem od Ciebie wczoraj w nocy te 2 legendy, co tam są a linka miałem z forum Argentyńczyków

mam nadzieje ze sie dobrze sciaga,teraz czekam na dostawe nastepnych czesci Legendy PRL

ściągałem oba na raz, każdy około 100 kilobajtów/sek, więc dobrze

Maverick, Wielkie Ukłony w Twoja strone.

no i tak powinno byc, dzieki

widze kilka filmkow z udzialem ludzi z FSO MKP

Cytat:
2005-04-18 13:02:07, cendra pisze:
widze kilka filmkow z udzialem ludzi z FSO MKP

Ja rowniez widze swojego laminata. Jezeli chcesz mam jeszcze drugi film:
Laminat 2