Wyprzedaż nowych części do kanta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No więc udałem się wreszcie do mojego Monster PRL Garage i wygrzebałem troche części. Wszystkie do kanta (fiat 125p), funkiel nówki.
ponizej zdjatka, opis i ewentualna cena minimalna. Tam gdzie takowej nie ma to albo nie wiem co to jest albo nie wiem ile za to mozna wziac wiec kto zainteresowany i da wiecej to jego

1. Czesci do aparatu zapłonowego

2.Stacyjka do klasyka (pierwszy model kanta)

3.Lusterko na rynienke lewe

4.Podkladki, uszczelki

5. Dwa kondensatorki

6.jakis wałek

7.Wężyk ciśnieniowy

8.Cewka

9.Dwa filtry oleju bocznikowe

10. Pompka paliwowa 1013/1

11. Aerometr do badania kwasu w akumulatorze

12.Zapalniczka

13.Automat rozrusznikowy - cena min 40 zeta

14. Tabliczka (pokrywka od schowka chyba) z emblematem - z takiego fiata 1500 sa to czesci

15. Klocki hamulcowe. Mam ich troche, tu przykladowe zdjecie. Mam pudelka z cienkimi i grubymi. Te chyba byly przeznaczone do eksportowych wersji fiata. jedno pudelko z uzywanymi mam rowniez ale nie sa one prawie wogole zjechane. Kto bedzie zainteresowany dokladniejsze zdjecia na maila dam bo nie chce mi sie wszystkich pudelek fotografowac.

a i jeszcze 3 nowe zarowki starego typu zolte!!

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-02-22 20:23:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-02-22 20:29:33 ]

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-02-22 20:57:57 ]

kupiłbym do ciebie filtr ten niebieski, zapalniczke i komplet klocków do exportowej wersji na tył i przód
ile za to wszystko?

ja bym zaklepał stacyjke do klasyka i "tabliczke" wypelnienie w miejsce radia, moze byc bez znaczka (bo mam ich juz kilka ) napisz tu albo na privile za te dwie zeczy

ile kcesz za zapalniczke.... ja u siebie nie mam a by mi sie przydala..np do odkurzacza , czy ladowarki tel

stacyjka i tabliczka zaklepana....zapalniczka...hmmm...10 zeta? :>

ni ma więcej chetnych na czesci??? :/ bo nie chce mi sie na allegro wystawiac....

Cena areometru i klocków. Ten wałek to łożysko pompy wody a wąż ciśnieniowy -to wąż podciśnieniowy do serwa hamulcowego.

klocki jako ze nowiutkie, oryginalne, exportowe i prlowskie czyli wytrzymalsze od dzisiejszych :] po 20 zeta od pudelka. mam 2 pudelka lekko uzywanych (prawie wogole nie starte) po 10 zeta od pudelka. Aerometr 25 pln do negocjacji ewentualnej

poszło pudełko klocków na przód. zostały 2 pudełka klocków na tył i jedno na przod. 20 pln za pudelko. wszystkie nowe

uzywek klockow nie ma bo sie okazaly totalnie zajechane i oddalem gratis PG aerometr za 20, zapalniczka 5, lusterko 10, ta podkladka to ze 2 plny kondensatorki 5 pln za 2 sztuki, wałek 5, węzyk 5, cewka 8, filtr 8, pompka 15, automat 30, klocki 20 za pudelko

biore zapalniczke -> biore niebieski filtr oleju -> wiecej ci na priv napisze!

jak to lusterko pasuje do malca to biorę! rafał

pasuje na rynienke po lewej stronie. Probowalem po prawej, od biedy tez by pasowalo.

niebieski filtr i zapalniczka sprzedane!!

kasa poszła na konto -> pewnie dojdzie w poniedziałek

jeśli można to proszę o lepsze zdjęcie tego lusterka spark12@interia.pl, a tak wogóle to jesteś z krakowa to może podjadę zobaczę i kupię?

tak z krakowa. ale jak cos to zapraszam jutro wieczor bo dzisiaj mnie nie bedzie. napisz na priv do mnie albo na gg to sie zgadamy

lusterko rezerwato...

znalazlem jeszce 2 bagazniki dachowe do malca i jeden do kanta klasyka.... i ze 3 anteny do malca i dfa

Cytat:
2005-02-28 01:36:12, 3zeR_MDS pisze:
znalazlem jeszce 2 bagazniki dachowe do malca i jeden do kanta klasyka.... i ze 3 anteny do malca i dfa

ile za bagażnik do malca? składane to? da się pocztą wysłać?