Polecane warsztaty i mechanicy znak wywolawczy: (!)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie trzeba nikomu tłumaczyc jak u nas to jest,zreszta juz bylo sporo o mechanikach ale pora by zaczac polecac sobie warsztaty.mysle o konkretnych adresach w danym wojewodztwie!warsztatach w których mechanik potrafi naprawic samochod marki bmw!wiem ze w danym warsztacie naprawiaja cos wielokrotnie a cos pierwszy raz ale jesli bedziemy sobie to pisac to zawsze wiadomo bedzie gdzie czego szukac!nie piszmy o ku...ach ktorzy nas zawiedli!szkoda czasu i miejsca!proponuje:wojewodztwo,nazwe lub adres,co reperowales i za ile i kilka cennych wskazówek,...podlaczajcie sie pod moja pierwsza propozycje:woj warminsko mazurskie!(czekam na odp z olsztyna i elku bo w naszym woj jest z tym ciezko)ten post powinien byc kiedys wielka pomoca i zaoszczedzi nie jednemu kasy...zapraszam

KATOWICE:
- ul. Warszawska 60 - pytać o p. Krystiana!

A czy zna ktoś z was dobrego machera w Krakowie lub w okolicy

czemu ten temat padl????

czy nikomu nie zalezy na fachowej obsludze naszych zabawek???

pozdrawiam i czekam na ruch w tym temacie!!!

CARaLL wawa

nie mam adresow bo jeszcze nic (odpukac) nie naprawialem,ale jakby co to zostawcie namiar na mechanikow z okolic stolicy

Piotrków trybunalski ul. Grabska 3 mechanior Andrzej Piechura. Mozna śmiało go polecić bo jest to gościu z tych który jak wie to naprawia za rozsądna cene a jak nie jest pewien czy podoła to nie ściemnia i nie robi z siebie "wielkiego" znawcy i wprost mówi, że tego nie potrafi.

Bydgoszcz ul. Towarowa (chyba 36) za galeria pomorska, warsztat "Auto Rafmar"

jeżeli chodzi o Ełk to w tej chwili nie moge nikogo polecić, zaś koło Ełku w miejscowości Przytuły jest wspaniały elektryk samochodowy. Gościu robi rozruszniki, alternatory i inne ciekawostki, ale na prawde zna się na robocie.

Uwaga! Suwałki koło Shell gazu jest mechanik samochodowy, który uaważa się za najlepszego w naprawach BMW. Nacioł mnie na kase i tyle a tak na prawde nic nie zrobił także nie polecam.

czesc wszystkim

polecam warsztat na ulicy michałkowickiej 101 w Siemianowicach - Michałkowicach ,

"elektromechanika
Słodczyk, Drwal, Sobczyk"
tel. 765 25 32

chłopaki robili mi zabezpieczenie przed amatorami cudzej włsności plus montaz radia do BMW, plus inne rzeczy do poprzedniego samochodu,

jak na razie zrobili wszystko dobrze za rozsadna cene, a i przede wszystkim nie maja praktykantów, 3 fachowców w srednim wieku,

czesc

jesli ktoś będzie mieć pękniętą szybe przed wyminą na nową lub używaną polecam zajżeć do:

Zakład Naprawy Pękniętych Szyb Samochodowych
Tadeusz Król
Sosnowiec - Klimontów
ul. Hubala - Dobrzańskiego 142/150
tel. 263-69-13
www.tedrex.pl

fachowiec kleił mi szybe, całkiem niezle wyszło,
ceny są normalne a nie z sufitu i facet wie o czym gada, a nie jak jeden fachowiec, który nie oglądając mojej pękniętej szyby stwierdził ze nie da sie jej skleic,

pozdrowienia

POLECAM goraco dla fanow diesli (TD,TDI,SDI,DTI,HDI,TDS)zaklad Diesel Servise w Olsztynie .ul.Artyleryjska 21 (teren dawnej jednostki wojskowej)jesli chodzi o diesle naprawde fachowa obsługa,bardzo przystepne ceny i czesci zamienne,uczciwosc i szacunek dla klienta.tel (089)5354171 0606122740.posiadaja stól do pomp wtryskowych i maja wieloletnie doswiadczenie. trzeba sie umawiac z wyprzedzeniem ok tygodnia-niestety,mimo to warto!

CARSON CARS

Warszawa Wawer / Mragowska 2

Tel [22] 872 0000 / 0603 275 159

Mechanika/elektryka - bez blacharki. Solidnie. Nie zdziera. Ma dziwne poczucie humoru

Raczej starsze modele, do 95 roku. Bez elektroniki potrzebnej do sczytywania badz modyfikacji komputera.

-----------------
http://plepleple.pl

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2005-01-19 02:24:01 ]

WARSZAWA
Klinika samochodowa ul.Łopuszańska 93 tel. (022) 863 16 22

Bardzo profesjonalni mechanicy którzy znają się na wszystkim ,
niskie ceny , naprawiają różne BMW stare i najnowsze , kojarze ich z serwisu u Smorawińskiego w wa-wie.Bardzo uczciwi i żetelni.
GODNI POLECENIA.

Poszukuje dobrego warsztatu specjalizującego się w naprawie BMW w Gliwcach i okolicach.

a w rzeszowie kogoś polecacie?

teraz otwira sie zajebisty serwis bmw na Dabrowce kolo zgierz zaj.... niskie ceny polecam ..........

A z Lubuskiego możecie kogoś polecic??

Może w Szczecinie zna ktos jakis warsztacik gdzie fachowo BMW naprawia za rozsadne pieniadze??

W rzeszowie to słyszałem ze BMW mozna do AUTOMACHERA odstawic, w żadnym bądz razie do Lopeza bo zdziera kase i nic nie zrobi.

A tak pozzatym, mam pewnien problem z BMW 750 E-32, po przejechaniu ok 25 km, hamulce zaczynaja sie blokować i strasznie sie grzeja, może mi ktoś pomóc, co moze byc tego przyczyna???Jeżeli mozesz mi jakos pomóc, napisz na gg 5408666 lub maila plasterek2@wp.pl

Z góry wielkie dzieki za pomoc

Warszawa Wawer.

[022] 872 0000

0603 275 159

Jacek.

Kolunio zna sie na rzeczy. Z mechaniki Betek robi wszystko,oprocz elektroniki po 95 roku. Ceny sensowne. Ostatnio robil 850i.

POLECAM!!!

-----------------
http://plepleple.pl

Czy zna ktoś dobrego fachmena w Krakowie ?