Accent - układ wentylacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako nowy użytkownik witam serdecznie wszytkich klubowiczów i od razu mam pytanie.
Czy ktokolwiek z szanownych kolegów wymieniał moduł sterujący wentylacją?
W moim Accencie z 95 sterowanie wentylacją odbywa się za pomocą poziomych suwaków (miejsce nawiewu, układ zamknięty/otwarty, temperatura), jednak konsola po kilku demontażach i ponownych montażach jest już w opłakanym stanie. Chciałbym ją wymienić na taką, która zawiera okrągłe pokrętła i tutaj pytania: co dodatkowo oprócz samej konsoli będę musiał zmienić? Czy w przypadku konsoli z pokrętłami układ sterowania również oparty jest na linkach?

Z tego co u siebie zaobserwowałem to sterowanie temperaturą jest na lince natomiast przełączanie nawiewu (szyba, nogi itp) jest pneumatyczne więc jeśli u siebie pneumatyki nie masz to chyba trzeba całość wymienić.

Dzięki za szybką odpowiedź.
W takim wypadku mam prośbę:
Czy ktoś mógłby przesłać mi na priva informacje (skany z dokumentacji, zdjęcia, itp.) na podstawie których można by wnioskować o ilości zmian i części niezbędnych do wykonania takiej przeróbki?

ja osobiście nie mam czegoś takiego ale spróbuj na stronie serwisowej hyundai poszukać, adres jest na głównym forum