Co kupic do 307

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałbym poznac wasza opinie co do clariona ADZ628R, czy moze kupic cos innego (chodzi mi o jakies uzywane radyjko na allegro do 1000zl).

Powertowałem troche w necie i zastanawiam sie teraz pomiedzy wspomnianym wyzej clarionem i tymi radyjkami:

JVC KD-LHX502
BLAUPUNKT WOODSTOCK DAB 54
BLAUPUNKT LOS ANGELES MP72
KENWOOD KDC-M7024
PIONEER DEH P77MP

co według was jest najlepsze?

Wiesz... myślę, że jeżeli miałbym się decydować na jakąś solidną filmę (JVC, pionier), w dodatku, że są one w konkuręcynjych cenach....

Cytat:
2005-04-10 21:15:32, khazarek pisze:
Powertowałem troche w necie i zastanawiam sie teraz pomiedzy wspomnianym wyzej clarionem i tymi radyjkami: JVC KD-LHX502 BLAUPUNKT WOODSTOCK DAB 54 BLAUPUNKT LOS ANGELES MP72 KENWOOD KDC-M7024 PIONEER DEH P77MP co według was jest najlepsze?

Przedstawiłeś kilka bardzo różnych między sobą sprzętów, może najpierw określ na czym ci zależy.

radyjko bedzie gralo w pugu 307, ze standartowymi glosnikami czyli sprzet blaupunkta (2 na przod, 2 na tyl, 2 tweetery), jezeli kupilbym to radio to pewnie w nic juz bym nie zainwestowal wiecej. Co do preferencji muzycznych to raczej rock. Jednak aby radio dzialalo w moim aucie na wyswietlaczu i pilocie fabrycznym to potrzebny jest przetwornik wart 200-300 zl wiec nie wiem czy nie zdecydowac sie na blaupunkta. Takie zle chyba nie sa? Z tym ze mam mozliwosc zakupu modelu Seattle MP74 (to chyba lepszy wybor niz te radyjka ktore wczesniej napisalem).

Druga mozliwosc to taka ze zostawie radyjko w spokoju a dokupie po prostu zmieniarke blaupunkta o rozmairze 1din (wloze sobie pod radio bo mam drugi otwor tez). I zakupie glosniki Hertze esk 165 i jakies basowe na tyl hertza. Tylko czy bedzie to jako tako gralo na fabrycznym radiu bez wzmacniazca? (strasznie zle to chyba nie jest bo to w koncu blaupunkt)

edit: co do tej drugiej opcji to moze nie kupowac nic na tyl a zostawic te fabryczne ale za to kupic jakis wzmacniacz pod te hertze na przod? jezeli chodzi o wzmacniacz to moze cos takiego?

Blaupunkt GTA 2100B czy GTA 200? Zaznaczam ze to tylko pod te na przod hertze bo nie ma sensu podpinac fabrycznych glosnikow pod wzmaka...

[ wiadomość edytowana przez: khazarek dnia 2005-04-19 20:52:55 ]