Zderzak przod dla esperka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie w serwisie mi powiedzieli ze musze wymienic zderzak (po tym jak moją sweet żoneczka pobawiła się autkiem).
Puszczam w tu bo więcej ludzi czyta. Pomozcie. Dla urudnienia mieszkam poza Polska. help help help .
dzieki

www.allegro.pl

i w wyszykiwarce wpisz espero - widziałem ostatnio ze dwa zderzaki.

POZDRÓWKI DLA WILNA!!!

Cytat:
2005-04-18 09:40:31, LOTOS pisze:
Sluchajcie w serwisie mi powiedzieli ze musze wymienic zderzak

Co to znaczy "muszę"? Charatasz nim po asfalcie? Zasłania Ci widok przez szybę? Wisi pod autem i lada chwila się może urwać?

moze odpasc..
Cytat:
2005-04-18 16:22:28, piotr_ek pisze:
Co to znaczy "muszę"? Charatasz nim po asfalcie? Zasłania Ci widok przez szybę? Wisi pod autem i lada chwila się może urwać?

Wygadany jesteś!!!
Może odpaść... a może ja jutro umrę i trumny kurcze jeszcze nie kupiłem... cześć wam - lecę do zakładu pogrzebowego.

Cytat:
2005-04-20 13:51:57, piotr_ek pisze:
Wygadany jesteś!!! Może odpaść... a może ja jutro umrę i trumny kurcze jeszcze nie kupiłem... cześć wam - lecę do zakładu pogrzebowego.

ten to zawsze tak ma więc się nie przejmuj LOTOS

piotr-ek: może on jest estetą i nie lubi jak mu coś wisi...

Cześć Lotos, wreszcie ktoś bardziej na północ niż ja Jeżeli problemy są z mocowaniem to spróbuj żywicą podkleić - taniej, szybciej i co najmniej tak samo trwałe. Jeżeli będzie widać, to problem, ale moze dobierzesz jakiś żelkot or sth like that...
Jeżeli wybierasz się na zlot, daj znać, pojedziemy razem

nie potrafisz pomóc to się nie udzielaj

skonczcie w koncu reagowac na glupie haselka piotrka.

Jedyny na razie na allegro przedni zderzak do Espero

Warto zauwazyc, ze tez nie jest cudowny, bo jeden halogen zapadniety - nie wiadomo co z mocowaniem, bo sam z siebie zapasc sie nie powinien. Drugi halogen skolei wywalony na zewnatrz i bedzie problem jak u mnie z ustawieniem go - znaczy nie da sie