| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Smoku Passat B3 / DU Nubir ... Wrocław | 2005-04-16 12:35:09 Czołem
Po ostatnich bojach z turbo i rozrządem miałem nadzieje, że wszystko będzie w porządalu. O naiwny... Więc po regeneracji turbo autko zaczęło jeździć szyciej niż 140 km/h, co naturalnie wykorzystałem Jednak mina mi zrzedła gdy po gonitwie z prędkością odrobinkę wyższą niż dopuszczalna poczułem charakterystyczny zapach płynu chłodzącego w kabinie. Zatrzymałem więc autko i spojrzałem na przód. Trochę parowało, ale temperaturka w normie (gdzieś przy R). Dodam, że padał wtedy deszcz. Jednak parę dni później poczułem to znowu, tyle że przy spokojnej jeździe (słońce). Płynu nie ubywa, nigdzie nie wycieka, wskaźnik pokazuje normalnie.
Pytam więc szanowne klubowiczki i klubowiczy - co do grzyba znowu boli mojego potwora? Pozdrawiam turlający się Smoku |
maciek701 Sympatyk FEFK Tychy | 2005-04-16 21:01:42 a moze czas zmienic plyn?? albo dolewasz wode,zamiast koncentratu?
pozdro |
Smoku Passat B3 / DU Nubir ... Wrocław | 2005-04-19 16:28:49 Mi się jednak będzie chciało Bo muszę... nie lubię, gdy w Mr. E. coś nie działa jak należy. Postaram sie równiez zrobić sesję foto z tego dzieła zniszczenia.
Pozdrawiam Smo |