MotoNews.pl

Moje cudeńko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto zdjecie mojego cudeńka które tworze.
Zastosowwanie:
Szybka jazda polnymi drogami.
We weekendy wjeżdzam na sprintera i jade na wwioske poszaleć.
Jeżdżę tak długo az sie kompletnie nie rozssypie.
Chcę nakrecić film
Łapie wiatr we wwłosy bo jest cabrio.
nauka rózznych ewwolucji jak jazda bokiem w sesie ze na 2 kołach.

zZdjęcie z 1 dnia roboty.Niedługo zamieszcze najświezsze.
Komentować,doradzdać co momege jeszcze odczepić

A to wszystko z najładniejszej 05 jaką widziałem...
Wsadź drzwi bo się złoży.

Rama bedzie wzmocniona rurami które bedą pobokach tak przez 3/4 samochodu od koła połozone na ssłupek do 2 koła chyba wiecie o co chodzi.NO i si enie złozy.Też mi było szkoda ale co zorobić Podłoga zgnita jest i na taką cała rajdówwe nie było mnie stac bo koleś chciał 550zł chyba zgłupiał.TO zz nim ugadałem ze 250 rozmontowuje co chce i oddaje mu czessci złomowe.NO i musze oddać a do poszalenia taka bryła mi wwysstarczy.TO juz 2 2105 która przyjechała podkresslam przyjechała o swoich siłach na złom który jesst 800 metrów odemnie i z okna przezz lornatke widze co na nim jesst dlatego ta ładad trafiła do mnie.

czemu tak?
to wersja bardzo superlajt

taki młodzieńczy kaprys.Tak zeby coś innego sssie na zlocie pojawwiło

ja tez jestem chyba w twoim wieku (18 idzie )i jak narazie nieamm takich kaprysów ,osobiscie juz wolal bym jezdzic z dachem i resztą ,bezpieczniej ,a jak bedziesz nią jezdzil to dobrze sie przypnij do fotela

trzeba było kupić sobie malucha i go katować bo łady to szkoda

malucha miałem i to zaddna zabawa.Ładą juz mozna ssobie poszaleć.A co do tego czy szkoda czy nie to chciałem obojętnie co jak był by maluch w znosnym sstanie tez bym wział a trafiła ssie łąda.Chaiłem cos takeigo czego nie bedzie szkoda i jak nazie nie jest .W srode wyjezzdzam mtym cudeńkiem bo juz wspawane są rury wzmacniające konsstrukcję w zdłuz.Jesze taki kabłąk co wzmocni w szez.Ale to mozna potem.Zmodernizowałem tez przód i wz obydwóch sstron ssciąłem przód troche zez mi znikneło miejsce na akumulator i teraz musiałem dac go do tyłu.porobie zdjęcia to sami zobaczycie.
jesze musze fotel naprawić bo urwwała sie blokada oparcia.No i jazda.Coś mi tylko pierdzi w silniku.To jest taki odgłoss jak by wentylator obssierał sskrzydłem o coś.takei trrrrrrrrrrr.Ale to nei wentylator .myslałem ze aparat zapłonowy.ale tez niby w pozadku chociaz go nie odkreciłem.ZObacze w srode.A jak narasie jestem zadowolony

Cytat:
[Chaiłem cos takeigo czego nie bedzie szkoda i jak nazie nie jest /QUOTE][QUOTE]

chłopie, łady zawsze jest szkoda...moze jestem dziwny, ale dla mnie to jest sadyzm motoryzacyjny!!!!

rozumie rózne przerobki, ale wszystko można doprowadzic do dobrego stanu, a nie przerabiac łady na traktora i szalec po polach.....

pozdrawiam...

to nie ma być traktor tylko zmodernizowwana łada.troche taka rajdówa którą bedzize mozna po polnych drogach szybciej pojechać i sie nie rozleci.Ja sszanuje łady jako ssamochody mam jeszcze 1 którą nie tyram.Po to kupiłem tą.

Ja popieram jak najbardziej skoro kupiles ze zlomu i byla oplakana to juz lepiej wykorzystac do dobrej zabawy i pochowac autko jak trza cyzli w czasie jazdy niz by sie mialo zagnic na szrocie. Ja swojej tez zbytnio nie dopieszczam mam ja tylko do szalenia bo na codzien to nie do jazdy (jezdze mazda 121). Na twoim miejscu wspawal bym cos nad glowe jakas klatke prowizoryczna czy cos bo jak masz zamiar tym szalec po polach to dach jest bardzo prawdopodobny a teraz to takjakby nic cie nie chroni i moglbys nie przezyc przygniecenia Ladą.
pozdrawiam i czekam na relacje z zabawy

też chcę coś wwsspawać bo musze wzocnić ładę w wpoprzeg bo jeszczze sie złozy.ale na razzie ssprawdzam jak silnik chodzi i czy sie opłaca dalej to robić ddo teraz na złomie zaz takie rurki to sobie niezzle liczą.stukaa mi łaańcuszek ww silniku wie ktośs ile kosztuje nowy i iczy sie kupije sam łancuszek czy razem z kołem.??.Tak orientacyjnie jaka cena ??

pozzddrawwiam

Mati

Tak sobie czytam na gg w opisach, ze chyba naszego kolege zgarneli niebiescy

Ale mam nadzieje, ze sie sam nam pochwali

Eheheheeee-no comment j.w.

Ale nie jest zle panowie!
Oswiadczam ze pokrywa bagaznika z tej lady bedzie jezdzic w mojej 7.
Taka przynamjmniej mam nadzieje - czeka juz zeby przykrecic.

Skoro już temat klapy podjąłeś, a szukasz reszty...to nad jakimi się kubłami zastanawiałeś? Fakt, że "Jacky" to niezbyt super firma, ale chyba oferta jej cenowa zaczyna się od 350zł za szt

Cytat:
Tak sobie czytam na gg w opisach, ze chyba naszego kolege zgarneli niebiescy

kogo?????

Opis na gg matimoto:

cyt: tak jeździłem ze aż mnie zgarneli-Policja/500zł +kara za brak OC/buja się

łups....

Heh moze lepiej, ze go zgarnela policja niz za jakis czas mialaby go zgarniac spod Łady ekipa pogrzebowa...