| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-04-13 22:56:13 Jak najlatwiej dostac sie do prawego przedniego glosnika w Ponym bo mi cos nie styka i przerywa. Nie musze go calkiem wyjmowac ale musi byc taki dostep zebym ew. mogl poszalec z lutownica. I chodzi mi o najprostszy sposob bez zdejmowania konsoli (jesli to mozliwe). |
gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2005-04-13 23:12:35 Absolutnie nie musisz zdejmowac konsoli!!!!
Masz maskownice, jest na zatrzaski. POdwarzasz, zdejmujesz i grzejesz. A no i jeszcze dwie śrubki
Gadi |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-04-20 23:06:15 To mam jeszcze jedno pytanie z serii "jak wymontować" Chodzi mi o zegarek w konsoli srodkowej. Czy jego sie po prostu wydlubuje, bo nie chcialbym czegos polamac?
Bo mam z nim taki smieszny problem, ze moge ustawiac godzine tylko jak jest zimno, tzn ok do +5st. C. Powyzej tej temperatury zwyczajnie nie laczy przycisk set, nie wiadomo jak mocno bym go nie wciskal. Natomiast jak jest zimno to bez problemu leciutko wciskam i wszystko normalnie moge ustawic. Mysle ze moze to byc cos z kabelkiem i chcialbym sie do niego dostac. No i dziekuje za porade z glosnikiem. Jak go odkrecilem to wszystkie kabelki byly niby ok i na miejscu ale je podociskalem, posciskalem i od tej pory juz nie przerywa mi glosnik, wiec akcja zakonczona powodzeniem i dzieki za pomoc. |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-04-21 10:49:29
Oj to gorzej, bo rozumiem ze tego sie nie da latwo naprawic? Dziex za opinie. Mimo wszystko jakby mi ktos mogl poradzic jak go wyjac bo moze sie nadarzy okazja kupic zegarek z jakiegos rozbitego, to wtedy bede wiedzial jak go wymienic. |
gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2005-04-21 20:29:19
Można się spiknąć i pol kać
Gadi |