| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-04-20 17:28:32 uzywa ktos z was firefoxa?ja od jakiegos czasu owszem tylko mam pewien problem-nie na wszystkich stronach pokzauje mi obrazki-nie raz jak klikam na link do jakiegos zdjecia to mi bialy ekran wyskakuje i jakies forbiden error itp
jest jakas wtyczka albo roszerzenie likwidujace ten blad? i uzywa ktos rozszerzenia fireFTP-menadzera ftp bo za zadna cholere nie moge sie przez to polaczyc? z gory dzieki pozdro |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2005-04-20 18:17:48 u mnie wszelkie obrazki chodza elegancko, czasami tylko niektore stronki dzialaja mi gozej... dzisiaj zrobilem update na 1.0.3... Do FTP uzywam Total Comandera popatrz na ustawienia, moze cos masz przestawiaone ![]() |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-04-20 18:24:18 no doszedlem juz chyba czemu tak jest-okazalo sie ze te strony nie dzialaja tak jak powinny bo maja bledy (sprawdzalem na jakiejs stronie gdzie sie wpisuje adres i wyskakuja bledy) a fire fox jest na to wyczulony i otwiera strony tylko dzialajace-IE otwiera kazda i jemu to nie przeszkadza...moze jednak jest jakas wtyczka
a co do tego ftp to jest tam host,login,password, w host wpisuje adres ftp'a (chyba tam sie wpisuje)a dalej to wiadomo i sie nie laczy...wszystkie opcje raczej dobrze a tak BTW - firefox wymiata cala reszte przegladarek |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2005-04-20 18:38:15 firefox fajna sprawa u mnie wszystko chodzi jak nalezy |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2005-04-20 19:39:30 Polecam Firefox'a jako najlepsza przeglądarke - kiedyś za taka uważałem Opere do czasu kiedy nie przeładowali jej mnóstwem bezsensownych dodatkowych funkcji. Firefox jest prosty, lekki i o to chodzi. Do ftp jest TotalCommander |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2005-04-20 19:54:54 W polu haost wpisujesz nazwe hosta
Ja u siebie ftp mam ftp.wizner.neostrada.pl to host mam ftp.neostrada.pl A gdzie masz w firefoxie tego klijeta ftp, bo przydalby mi sie w szkole ??
[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-04-20 20:03:08 ] |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-04-20 21:25:05 dobra zapytam sie w szkole-bo mam swoj serwer w szkole i to jakies pojebane jest
do neostrady to uzywam "ftp comandera" a co do tego fireFTP to mozna go znalezc >>TUTAJ<< ze wszystkimi innymi rozszerzaniami typu pogota na pasku , flashgot,tester lacza i inne |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-04-20 23:14:04 A mnie brakuje tylko obsługi menu kontextowego z klawiatury, tzn. klikam prawym na fotke i chce zrobić "zapisz jako" to musze mychą, a w IE wciskałem "a" i już wybierało ta opcje . I żeby jeszcze był "pasek narzędzi obrazu" (czy jak to sie tam zwie) jak w IE nowszych, co by można zapisać jednym kliknięciem .
Chyba że o czymś nie wiem? |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-04-20 23:40:33 >>rozszerzenia<<
poszukaj race to moze cos znajdziesz jest wiele bajerow do menu paskow skrotow obrazkow i innych ja wlasnie sobie zainstalowalem bajer ktory umozliwia zawsze klikniecie prawego przycisku tam gdzie sie nie da EDIT: image tool bar [ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2005-04-20 23:51:54 ] |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-04-22 22:09:36 Thx Cab. To teraz znajdź mi jeszcze rozwiązanie jednego problemu - nie wyświetla mi się menu po prawej na stronie Żurawia >> LINK << - dlaczemu to tak jest |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-04-22 22:28:45 odpalilem-nie dzialalo mi tez - wzielem opcje otworz ta strone w IE (mam takie rozszerzenie ze tak moge robic )i potem jak odpalalem to juz mi dzialalo |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2005-04-23 14:55:28
|