Za mały mikser....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam Mam skode favorit na lpg i mam z nia takie problemy ze auto żłopie gaz mieście ok 13l a w trasie 10l lpg na 100km. Był juz milion razy regulowany rowniez na analizatorze i nadal dupa - pali jak krowa ostatnio zauważyłem ze mam mikser srednicy 28 a na jakiejsc stronie do tego modelu zalecane były od 30 lub 32 wzywż. czy to mzoe miec wpływ na moje spalanie??Help Pomóżcie!!

musisz zmienić gaziarza...albo ktoś bezstronny co sie na tym zna niech obejrzy Twój samochód..........

pozdrawiam

Cytat:
2005-04-24 18:49:39, pomora pisze:
witam Mam skode favorit na lpg i mam z nia takie problemy ze auto żłopie gaz mieście ok 13l a w trasie 10l lpg na 100km. Był juz milion razy regulowany rowniez na analizatorze i nadal dupa - pali jak krowa ostatnio zauważyłem ze mam mikser srednicy 28 a na jakiejsc stronie do tego modelu zalecane były od 30 lub 32 wzywż. czy to mzoe miec wpływ na moje spalanie??Help Pomóżcie!!

tez mam favoritke ale spalanie mam deczko nizsze miasto10-11/100 trasa 9-9.5/100 i spkojna jazda 80/90 ale tez jest za duze spalanie wedlug mnie ja nie ustawialem nigdy na analizatorze zawsze sam regulowalem instalacje.Mixer mam 32 a wlasnie na stronie www.mixery.pl do favorci sa przeznaczone 28-30-32