| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Hambi Bogatynia | 2005-03-10 11:45:44 Witam! Czy ktos moze mi doradzić? jaką instalka by tu zagazować audiczke, żebynie bylo problemów |
Hambi Bogatynia | 2005-03-11 11:08:02 Dodam że mam do wyboru Brc"SEQUENT" albo Elpi" STELLA lub ELISA" Co Wy na to |
michu808 Omega B Caravan Trzcianka | 2005-04-22 08:26:41 Zdecydowanie sie nie zgadzam z poprzednikiem. Na gazie jeżdże od 10 lat. Czwartym autem w którym była instalacja gazowa. Tylko ten pierwszy sprawiał problemy. 10 lat temu gazownicy mieli problem z Passatem 89 na pełnym wtrysku i troche musieli poćwiczyć. Podstawową rzeczą jest wybrać dobry warsztat. W takim warsztacie doradzą co do tego silnika jest optymalne. Jeżeli jesteś z okolic Poznania to moge ci polecić jeden zakład w którym ostatnio 2 auta zagazowałem. Oba śmigają aż miło. Bez żednych dodatkowych kosztów. Na regulacji byłem tylko raz (tej gwarancyjnej) . Co do bagażnika to butla w koło i spray do naprawy przebitych opon załatwia jak na razie sprawe. Mały zasięg-no cóż stacji lpg nie brakuje (przynajmniej w Polsce). |
michu808 Omega B Caravan Trzcianka | 2005-04-22 08:28:38 Czołem
Hambi Za pierwszym razem nie spojrzałem że nie jesteś z okolic Poznania. pozdrawiam |